Σε κατ’ οίκον περιορισμό βρίσκεται και η Δούκισσα Νομικού εδώ και αρκετές ημέρες μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα δύο τους παιδιά. Μάλιστα, η αγαπημένη παρουσιάστρια αναγκάστηκε να γιορτάσει τα δεύτερα γενέθλια του γιου της, Σάββα, μέσα στην καραντίνα, χωρίς να καλέσει συγγενείς και αγαπημένα της πρόσωπα. Η ευτυχισμένη μανούλα διοργάνωσε ένα μικρό πάρτι μόνο για τέσσερις, όπου έσβησαν την τούρτα του μικρού.

Η Δούκισσα Νομικού μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Μαζί σου» και στην Τατιάνα Στεφανίδου και αναφέρθηκε στο πώς περνάει αυτές τις ημέρες κλεισμένη στο σπίτι, για την τραγική κατάσταση που ζει ο πλανήτης μας, για το πάρτι γενεθλίων του Σάββα αλλά και για τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

«Στεναχωριέμαι με όλα αυτά που διαβάζουμε καθημερινά. Μου λείπουν πάρα πολύ οι γονείς μου. Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να μεταδώσουμε κάτι σε εκείνους. Τρέμω για όλον τον κόσμο, για τους δικούς μου, τα παιδιά μου, τον άντρα μου, για όλους. Πραγματικά αυτό που ζούμε, είναι ταινία; Είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας; Είναι θρίλερ; Δεν μετράω τις μέρες που είμαι μέσα. Τελευταία φορά ήταν η Καθαρά Δευτέρα, που βγήκαμε. Εμένα το σπίτι δεν με τρομάζει. Ίσα ίσα ευχαριστιόμαστε και τον μπαμπά, που δεν πηγαίνει στη δουλειά και είμαστε όλοι μαζί με τα παιδάκια. Μου αρέσει. Άλλωστε τα τελευταία δυομισι χρόνια, έχω κλειστεί πολύ μέσα και δεν με πειράζει. Αυτό που με πειράζει είναι που δεν βλέπω τους γονείς μου. Με πειράζει που κάποιοι το έχουν δει πολύ επιπόλαια και δεν είναι όσο υπεύθυνοι θα έπρεπε να είναι. Αντλώ αισιοδοξία από τα παιδιά μου και χαμόγελο. Πιστεύω όταν τελειώσει όλο αυτό, θα βγούμε όλοι καλύτεροι άνθρωποι», ανέφερε αρχικά η Δούκισσα Νομικού στην Τατιάνα.

«Τα γενέθλια του Σάββα ήταν πολύ περίεργα. Μου έλειψαν οι γονείς μου. Και στους παππούδες λείπουν πολύ τα εγγόνια τους. Συγκινούνται κάθε μέρα με τα βιντεάκια που τους στέλνω. Τα γενέθλια ήταν περίεργα, το κατάλαβε και ο Σάββας, δεν ήθελε να σβήσει την τούρτα του. Κατάλαβε ότι δεν ήταν ακριβώς πάρτι. Και εγώ στεναχωρήθηκα πολύ. Αλλά εντάξει χαίρονται που βλέπουν τον μπαμπά και τη μαμά συνέχεια στο σπίτι» ανέφερε για τα παιδιά της.

Πηγή:tlife.gr