Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που έχουν έμφυτη κομψότητα, κομψότητα για την οποία δεν πρέπει να καταβάλουν την παραμικρή προσπάθεια! Μια από αυτές είναι και η Τατιάνα Μπλάτνικ η οποία από πολύ μικρή πήρε τις βάσεις όχι μόνο για αυτό το τέλειο στιλ αλλά και για το σωστό skincare από τη μητέρα της η οποία της έμαθε να φροντίζει την επιδερμίδα της εντατικά και, μάλιστα, της έδωσε και τα κατάλληλα όπλα για αυτό!

“Κάθε Χριστούγεννα η μητέρα μου θα μου έκανε δώρο την Crème de La Mer – πραγματικά λάτρευα το μοναδικό αυτό βάζο”, είπε η Τατιάνα Μπλάτνικ η οποία πλέον είναι επίσημο μέλος της οικογένειας La Mer

“Είναι μεγάλη μου τιμή που πλέον είμαι μέρος της οικογένειας του εμβληματικού brand της La Mer”, σχολίασε σχετικά η Τατιάνα Μπλάτνικ. “Μεγάλωσα με την εικόνα της μητέρας μου να χρησιμοποιεί τα προϊόντα αυτά στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της και κάθε φορά μου τόνιζε ότι η λάμψη στην επιδερμίδα της οφείλεται σε αυτά! Κάθε Χριστούγεννα, θα μου έκανε δώρο την Crème de La Mer – πραγματικά λάτρευα το μοναδικό αυτό βάζο, επομένως η συνεργασία με τη La Mer μου είναι ήδη τόσο οικεία. Η La Mer είναι ένα brand που φέρει τις δικές του αξίες, προωθεί την βιωσιμότητα και την καινοτομία, κάτι που ταιριάζει απόλυτα στις δικές μου πεποιθήσεις. Το βασικό συστατικό των προϊόντων της, τα θαλάσσια φύκια, συλλέγονται με το χέρι για να εξασφαλίσουν τη διατήρηση αυτών των σπάνιων φυσικών βιοτόπων για το μέλλον. Πρόκειται για μια αντανάκλαση της μεταβίβασης βιώσιμων προϊόντων και αξιών μεταξύ γενεών.”

Η Μαριάννα Κουτέλου, Marketing Manager La Mer Balkans σημειώνει χαρακτηριστικά: “Eίμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε την Tatiana Blatnik στην οικογένεια της LA MER! Από τη μια, μια υπέροχη γυναίκα γεμάτη δυναμισμό και ζωντάνια, που ακτινοβολεί και που έχει σκοπό της ζωής της να κάνει τον κόσμο ένα πιο όμορφο μέρος, και από την άλλη ένα brand με μοναδική κληρονομιά, με προϊόντα συνώνυμα της πολυτέλειας και του απόλυτου sophistication σε όλες τους τις εκφάνσεις, δημιουργούν για εμάς το απόλυτο ταίριασμα! Είμαστε σίγουροι ότι θα δημιουργήσουμε πολλές όμορφες στιγμές στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας και ανυπομονούμε!”

Η συνένωση των δύο ονομάτων βασίζεται σε πολλά περισσότερα από τη λάμψη και τη χάρη μιας σπάνιας ομορφιάς. Ομοίως με την Τατιάνα Μπλάτνικ, η La Mer φημίζεται για την ενεργή φιλανθρωπική της δράση καθώς και το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, στοιχείο που ορίζει τόσο την ίδια όσο και το brand La Mer σε κάθε του έκφανση, από την ποιότητα των προϊόντων έως τη χειρωνακτική συγκομιδή των θαλάσσιων συστατικών από τα βάθη της θάλασσας και την πρωτοβουλία του Ιδρύματος Blue Heart Foundation για την προστασία των ωκεανών.

“Το Ίδρυμα Blue Heart Foundation για την προστασία των ωκεανών, που υποστηρίζει η La Mer, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ” σημειώνει η Τατιάνα. “Τα καταγάλανα νερά της Ελλάδας είναι διάσημα σε όλο τον κόσμο, και ανυπομονώ να πορευτώ από κοινού με αυτήν την πρωτοβουλία της εταιρείας, με σκοπό την ευαισθητοποίηση γύρω από τη ζωτική σημασία του εύθραυστου θαλάσσιου οικοσυστήματος στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Μαζί, μπορούμε να είμαστε μέρος αυτής της αλυσιδωτής δράσης με μόνο σκοπό τη θετική αλλαγή – για τον εαυτό μας, την υγεία μας, τις κοινότητές μας και το περιβάλλον.”

Στο πρόσωπο της Τατιάνας Μπλάτνικ, η La Mer συναντά τον ιδανικό εκφραστή της. Μια γυναίκα που αγκαλιάζει τον χρόνο, γεμάτη εμπειρίες, αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, μια γυναίκα που θέλει να προσφέρει στον εαυτό της μόνο το καλύτερο. Μια γυναίκα που θέλει η επιδερμίδα της να ακτινοβολεί και που γνωρίζει καλά, πως μόνο η La Mer μπορεί να είναι ο απόλυτος σύμμαχος ομορφιάς της. Η δύναμη της θάλασσας, τα φυσικά συστατικά και το χρυσό ελιξίριο Miracle Broth, που βρίσκονται στην καρδιά των προϊόντων La Mer είναι τα στοιχεία που κάνουν το πολυτελές brand να ξεχωρίζει και να αποτελεί σημείο αναφοράς στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της.Πηγή:tlife.gr