#tsoulotip: Πρέπει να έχει κρυώσει εντελώς ο χαλβάς για να τον ξεφορμάρουμε.

ΥΛΙΚΑ

Για το χαλβά:

380 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό

250 ml ηλιέλαιο

50 γρ. φιλέ αμυγδάλου, καβουρδισμένο

2 πορτοκάλια

Ξύσμα από 2 πορτοκάλια

2 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη

1 κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο

Για το σιρόπι:

300 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

1 lt νερό

Για το σερβίρισμα:

Ξύσμα πορτοκαλιού

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com





Πηγή:gossip-tv.gr