Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο από το γειτονικό «Διαφάν» ι και τις «Άγριες Μέλισσες».

Ο αγαπημένος «δάσκαλος» μιλάει για τον Λάμπρο και τις εξελίξεις που έρχονται στη τηλεοπτική ζωή του, έξι χρόνια μετά. Ο ταλαντούχος Δημήτρης μοιράζεται τους κοινωνικούς του προβληματισμούς αλλά και τα επαγγελματικά του σχέδια με τον Γρηγόρη.

Ο δημοφιλής ράπερ FY έρχεται στο «The 2Night Show» για πρώτη φορά και μιλάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την καριέρα του αλλά και για το μυστικό της επιτυχίας του. Μεταξύ άλλων αναφέρεται στα παιδικά του χρόνια ,στον χωρισμό των γονιών του που τον ταρακούνησε ,στην αναγνωρισιμότητα αλλά και για το πώς αισθάνεται τώρα που έχει αλλάξει τρόπο ζωής. Πριν μπει στο στούντιο πέρασε μια βόλτα και από τις ¨Σφήκες¨ και η συνάντηση τους ήταν απολαυστική!

Καλεσμένη του Γρηγόρη και η Γιάννα Τερζή. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μιλά για το ντουέτο «Για Σένα Μόνο», που ερμήνευσε μαζί με τον πατέρα της, Πασχάλη Τερζή. Αναφέρεται στην απουσία του μεγάλου τραγουδιστή από τη δισκογραφία και αποκαλύπτει τα μελλοντικά τους επαγγελματικά σχέδια. Κατάφερε να ζήσει το American Dream; έκανε τα όνειρα της πραγματικότητα; Γιατί επέστρεψε από την Αμερική; Τέλος, για πρώτη φορά «ραπάρει» ζωντανά στο πλατό, ενώ στη συνέχεια ερμηνεύει μαζί με τους Prestige The Band ορισμένες από τις μεγαλύτερες της επιτυχίες.

Όλα αυτά, στο “The 2night Show” απόψε, στις 23:30 το βράδυ στον ΑΝΤ1!Πηγή:tlife.gr