Μετά την αποχώρηση της Κατερίνας Γιαλιτάκη, στο χθεσινό Gala του My Style Rocks, σήμερα μπήκε νέα παίκτρια. Στο επεισόδιο της Δευτέρας, είδαμε για πρώτη φορά την Τζένη Γεωργιάδου, η οποία θέλει με τη σειρά της να μας δείξει το δικό της, προσωπικό style. 

Η Τζένη ζει στη Σουηδία και ασχολείται με τη διακόσμηση βιτρινών. Έρχεται συγκεκριμένα από τη Στοκχόλμη μόνο για το… My Style Rocks. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη μέχρι τα 14 της χρόνια, ενώ η μόδα και το styling, της κέντρισαν το ενδιαφέρον από μικρή ηλικία. Είναι κατά του body shaming και θεωρεί πως η μόδα συνδέεται στενά με την ψυχολογία της γυναίκας. Το μεγάλο της όνειρο είναι να κάνει art direction και costume design σε ελληνικά μουσικά βίντεο clip, γιατί αγαπάει την ελληνική μουσική αλλά και γιατί θεωρεί ότι από αυτό τον χώρο λείπει η γυναικεία αισθητική.

Δες την πρώτη της πασαρέλα στο My Style Rocks:

Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, ασχολείται και με το hair styling. Στο My Style Rocks έρχεται να αποδείξει, όπως δηλώνει, πως μια γυναίκα σε όποια ηλικία και να είναι δεν θα πρέπει να φοβάται να πειραματιστεί με το στιλ και την εμφάνισή της.Πηγή:tlife.gr