Πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτό το χρώμα δεν το είχαμε και σε μεγάλη εκτίμηση.

Μέχρι που ήρθε το Instagram και μας «έβαλε τα γυαλιά». Ένα από τα πιο παρεξηγημένα χρώματα που φέρει την «ταμπέλα» της αυστηρότητας έρχεται να αποδείξει πόσο καλοκαιρινό και σοφιστικέ μπορεί να δείξει.

Το είδαμε ήδη από τον χειμώνα να πρωταγωνιστεί στα runways πολλών διάσημων οίκων, όμως, το καλοκαίρι μοιάζει να του ταιριάζει καλύτερα. Πλέον, δεν υπάρχει ενημερωμένος λογαριασμός που να μην έχει εικόνες στους τόνους του Τan, που είναι κάτι ανάμεσα σε καφέ και cognac.

Ίσως να φταίει που ταιριάζει άψογα με την ηλιοκαμένη, καλοκαιρινή επιδερμίδα, τα ξανοιγμένα από τον ήλιο μαλλιά, τα χρυσά κοσμήματα που είναι τόσο πολύ στην μόδα, αλλά και το λινό, την ταρταρούγα: όλα αυτά τα στοιχεία που αγαπάει το καλοκαιρινό στιλ.

Ίσως παραπέμπει σε καυτό, αυγουστιάτικο ηλιοβασίλεμα.

Το Tan είναι ένα από τα πιο φωτογενή χρώματα και πηγαίνει στις περισσότερες, ξανθές, μελαχρινές, ακόμα και στις λευκές επιδερμίδες και ναι, είναι chic και ξεχωριστό. Κανένα άλλο χρώμα δεν «φωνάζει» πολυτέλεια όπως αυτό.

 

 

 

 

 

 

 

Δείχνει πάντα ακριβό και μπορεί να αναβαθμίσει κάθε λουκ.

Βάφει κάθε κομμάτι, από φορέματα, μαγιό τσάντες και παπούτσια ακόμα και γυαλιά ηλίου. Αν μέχρι τώρα δεν είχες σκεφτεί ποτέ να το φορέσεις, όταν δεις αυτές τις φωτογραφίες και τα fashion items που επιλέξαμε θα πειστείς πως πρέπει να το εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου Asap.

 

 

 

StaudΠηγή:bovary.gr