Γλυκά σοκολατένια μπράουνι με κρέμα καφέ που σίγουρα θα δοκιμάσετε!

#tsoulotip: Για να μην κόψει το μείγμα, πρέπει η σοκολάτα να είναι σε χλιαρή θερμοκρασία πριν τη ρίξουμε.

ΥΛΙΚΑ

Για το brownie:

240 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

170 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

140 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη

4 αυγά, large

440 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ

Για την κρέμα:

320 γρ. ζάχαρη άχνη

100 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης

80 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

1 κ.γ. καφέ φίλτρου, σε σκόνη

Για το γλάσο:

350 γρ. δάκρυα σοκολάτας

160 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com





Πηγή:gossip-tv.gr