Η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει την επιτυχημένη δισκογραφική της πορεία με μία συνεργασία κορυφής: ενώνει τις δυνάμεις της με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μωραΐτη και μας παρουσιάζουν το «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή», που θα κυκλοφορήσει, από την Panik Records, αυτή την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου!

 

Με τη μοναδική και χαρακτηριστική χροιά της, η καταξιωμένη καλλιτέχνιδα ερμηνεύει ένα δυναμικό και ιδιαίτερο ζεϊμπέκικο, που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα και αυτές τις μέρες μεταδίδεται από επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε Ελλάδα και Κύπρο. 

 

Το «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή», το πρώτο τραγούδι από τη συνεργασία της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μωραΐτη, θα συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video. Μέσω των social media, η Panik αποκάλυψε ένα teaser από το video, το οποίο αναμένεται να είναι εντυπωσιακό, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς της χώρας μας, τον οποίο το κοινό αγάπησε περισσότερο μέσα από τη συμμετοχή του στο “Νησί”. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Τάσο Νούσια.

 

 

Πηγή:tlife.gr