Η 8η blind audition του The Voice of Greece είναι γεγονός και αρκετοί νέοι καλλιτέχνες ανεβαίνουν στην σκηνή για άλλη μια βραδιά για να εντυπωσιάσουν τους τέσσερις coaches με τις φωνητικές τους δυνατότητες. Η Αλεξάνδρα Γκουντιού ήρθε από την Κοζάνη για να σαγηνέψει τους κριτές… κάτι που το κατάφερε! Η 26χρονη τρέφει τεράστια αδυναμία στη μουσική και το βράδυ εργάζεται ως DJ σε νυχτερινά μαγαζιά, παίζοντας house. 

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια… τα πρωινά εργάζεται στην λαϊκή αγορά! Η Αλεξάνδρα βοηθάει τους γονείς της στην οικογενειακή επιχείρηση και νιώθει περήφανη, παρά το γεγονός ότι μερικές φορές πάει σερί στη δουλειά. Η νεαρή τραγουδίστρια, αν και ντροπαλή, αποφάσισε να διεκδικεί αυτά που θέλει και να κυνηγάει τους στόχους τους, εξαιτίας μιας περιπέτειας που πέρασε η μητέρα της με την υγεία της. Έτσι ήρθε σήμερα στο The Voice, όπου τρέλανε με τη φωνή της τους coaches.

Ο Πάνος Μουζουράκης, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σάκης Ρουβάς γύρισαν τις καρέκλες τους, ωστόσο η Αλεξάνδρα Γκουντιού επέλεξε να πάει στην ομάδα του Πάνου!Πηγή:tlife.gr