Ο τρίτος κύκλος του GNTM στον οποίο για πρώτη φορά βλέπουμε να συμμετέχουν εκτός από κορίτσια και αγόρια βρίσκεται λίγο πριν την ολοκλήρωσή του με τον βαθμό δυσκολίες αλλά και τις απαιτήσεις των κριτών να έχουν ανέβει πολύ.

Στο σημερινό επεισόδιο οι επτά παίκτες που είχαν παραμείνει προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ποζάροντας για μια καμπάνια ενός αυτοκινήτου εμπνευσμένοι από την ταινία Madmax. Eκείνη που ωστόσο δεν κατάφερε να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και τελικά είδε για δεύτερη φορά την πόρτα της εξόδου είναι το μοναδικό plus size του ριάλιτι μόδας, η Ξένια Μοτσκαλίδου.

Ποια είναι όμως η Ξένια;

Η Ξένια Μοτσκαλίδου είναι 22 ετών και ασχολείται με το art & design, ενώ ο λόγος που πήγε στο GNTM είναι γιατί νιώθει περισσότερο αυτοπεποίθηση με τον εαυτό της και θέλει να το δείξει. Το light plus size μοντέλο έχει καταγωγή από Ελλάδα και Ρωσία και η ομορφιά της είναι εξωπραγματική!

Η Ξένια ασχολείται με το beauty blogging, είναι πολύ ενεργή στο Instagram μετρώντας πάνω από 200.000 followers στο Instagram. Η 22χρονη ginger καλλονή συγκίνησε τους κριτές με τα λόγια της στην audition της, μιλώντας για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί στο παρελθόν, λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης. 

“Δεν πίστευα πάντα στον εαυτό μου. Η ιδιαιτερότητα δεν είναι πάντα κάτι καλό. Τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν πάντα να αγαπάνε και να εκτιμούν. Μεγαλώνοντας μου έλεγαν ότι μοιάζω με εξωγήινο, ότι έχω παραπάνω κιλά. Μεγαλώνοντας δεν είναι κάτι που το ξεχνάς…” είχε δηλώσει συγκινημένη η Ξένια Μοτσκαλίδου.

 

Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως ήταν από τα πρώτα άτομα που αποχώρησαν από το παιχνίδι ωστόσο επέστρεψε στη συνέχεια και κατάφερε να φτάσει στην τελική επτάδα του διαγωνισμού.Πηγή:tlife.gr