Το συμβόλαιο που έχει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον ΑΝΤ1 λήγει το προσεχές καλοκαίρι, με αποτέλεσμα ήδη να έχουν κυκλοφορήσει φήμες που θέλουν τον παρουσιαστή να μην ανανεώνει και να φεύγει από το κανάλι του Αμαρουσίου. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μέσα από την εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου”, έδωσε το δικό του ρεπορτάζ για την φημολογούμενη αποχώρηση βόμβα του Γρηγόρη από τον ANT1.

«Το συμβόλαιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον ΑΝΤ1 που λήγει το καλοκαίρι ίσως φέρει μια μακροχρόνια συνεργασία με τον ΑΝΤ1 στο τέλος της. Δεν το λέμε έτσι, αλλά γιατί υπάρχουν ενδείξεις. Το ρεπορτάζ από το Mega που έχω κάνει είναι ξεκάθαρο, τον θέλουν. Το ρεπορτάζ από την Barkingwell του Κοκλώνη είναι ξεκάθαρο και μάλιστα και μάλιστα πιο ξεκάθαρο γιατί ξέρω ότι από το καλοκαίρι που μας πέρασε έχει δεχθεί πρόταση ο Αρναούτογλου από τον Κοκλώνη.

Ο ίδιος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι και αυτός ξεκάθαρος, λέει ότι εγώ στηρίζω μακροχρόνιες συνεργασίες. Όμως οι… μνηστήρες είναι πολλοί. Το περιβάλλον του Γρηγόρη, όπως ακούω, δείχνει τη δυσαρέσκειά του προς τον ΑΝΤ1. Δεν περνάει καλά ο Γρηγόρης στον ΑΝΤ1, λένε άνθρωποι που είναι στο περιβάλλον του Γρηγόρη. Δεν περνάει καλά γιατί δεν κάνει πράγματα όπως θα ήθελε. Πράγματα που είχε προτείνει για το The 2night Show, τα είδε να γίνονται εκπομπές.

Τον θέλουν για συγκεκριμένα πράγματα στο Mega. Ο Κοκλώνης του δίνει γη και ύδωρ για να τον πάει ή στο Open ή στο Mega ή οπουδήποτε. Το καλοκαίρι θα έχουμε… σίριαλ για το πού θα πάει ο Γρηγόρης», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

 

 Πηγή:tlife.gr