Μετά από ένα όχι και τόσο βελούδινο διαζύγιο, ο Βλάσσης Χολέβας έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική του ζωή και δείχνει πραγματικά ευτυχισμένος. 

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας εδώ και λίγο καιρό είναι ερωτευμένος με γνωστό και πολύ όμορφο μοντέλο της χώρας μας, την Έλενα Αργυριάδου και δεν το κρύβει. Μάλιστα, πρόσφατα οι δυο τους έκαναν και την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στο Amber στο Σύνταγμα όπου βρέθηκαν για να διασκεδάσουν.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον περασμένο Νοέμβρη στην επίδειξη μόδας των Mi Ro, όπου ο ένας έδειξε αμέσως το ενδιαφέρον του στον άλλον. Από την πρώτη στιγμή της συνάντησής τους οι ματιές τους ήταν έντονες και παρά το γεγονός ότι εκείνη μένει στη Θεσσαλονίκη και εκείνος στην Αθήνα, αποφάσισαν να δώσουν μια ευκαιρία στη γνωριμία τους παραβλέποντας το εμπόδιο της απόστασης.

Το μοντέλο ταξιδεύει συχνά στην Αθήνα προκειμένου να είναι μαζί με τον σύντροφό της. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, την περίοδο των γιορτών το ζευγάρι βρέθηκε στην Αράχωβα και πέρασε μαζί τις πρώτες ρομαντικές στιγμές του μακριά από όλους και όλα!

Πηγή:gossip-tv.gr