Από την πρώτη στιγμή που η Μέγκαν Μαρκλ έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Κάρολος είχε… δει ότι θα υπάρξουν προβλήματα. 

Όπως αποκαλύπτει ο βασιλικός βιογράφος πολλών μπεστ σέλερ, Νάιτζελ Κάουθoρν,  ο 71χρονος πρίγκιπας της Ουαλίας ανησυχούσε, καθώς “υπάρχει χώρος μόνο για μία βασίλισσα”, αλλά και για το γεγονός πως το ζευγάρι – Χάρι – Μέγκαν ήταν πολύ δημοφιλές, όχι μόνο στη Βρετανία, αλλά παγκοσμίως. 

Ο πρίγκιπας Χάρι είχε έρθει κοντά με τη Μέγκαν Μαρκλ το 2018, όταν μοιράστηκαν τα κοινά ενδιαφέροντα τους για την τέχνη και την ιστορία. Σύμφωνα με τον βασιλικό βιογράφο, ποτέ δεν έκρυψε τη συμπάθεια του για αυτήν, καθώς του άρεσε ο δυναμικός χαρακτήρας της και πίστευε πως μια τέτοια γυναίκα χρειαζόταν ο Χάρι, που είναι πιο χαμηλών τόνων και ευαίσθητος. Μάλιστα, της είχε δώσει το παρατσούκλι “τουνγκστένιο”, που είναι ένα πολύ σκληρό μέταλλο, ακριβώς γιατί αυτό -σύμφωνα με τον Κάρολο- ταιριάζει στον χαρακτήρα της.   

Πηγή: Daily Mail

To άρθρο Αποκαλύψεις για τη σχέση του Καρόλου με τη Μέγκαν Μαρκλ: Το παρατσούκλι και οι… μπελάδες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr