Η Λένα Δροσάκη ζει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και όχι άδικα! Στις 21 Οκτωβρίου συμπληρώνονται τρεις μήνες από τη γέννηση του παιδιού της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και, όπως είναι φυσικό οι δυο τους πλέον σε πελάγη ευτυχίας.

«Πήρα 27 κιλά στην εγκυμοσύνη και τώρα μου έχει μείνει να χάσω δέκα. Έχασα δεκαπέντε με το που βγήκα. Με το παιδί τρέχεις, οπότε τα χάνεις», αποκαλύπτει η ταλαντούχα ηθοποιός στην Σάσα Σταμάτη και στο ένθετο «Secret». Αυτή την περίοδο ζει κοντά στους γονείς της στην Πάτρα, προκειμένου να έχει και μια βοήθεια παραπάνω.

«Έχω έρθει στην Πάτρα για λίγο καιρό, κοντά στους γονείς μου, για να με βοηθήσουν», λέει, ενώ όσον αφορά τη βάφτιση του μικρού μάς αναφέρει: «Λέμε να τον βαπτίσουμε του χρόνου. Νονά θα είναι μια φίλη μου. Ακόμη δεν έχουμε κανονίσει τίποτα. Θα του δώσουμε το όνομα του πατέρα του Αλέξανδρου, Αναστάσιος. Ο Αλέξανδρος είναι πολύ καλός μπαμπάς, τρυφερός και ασχολείται πολύ με το παιδί».

«Έχει αλλάξει όλη μου η ζωή. Τώρα που το παιδί μεγαλώνει σιγά-σιγά, είναι πολύ ωραία και δύσκολα παράλληλα», σημειώνει για το αγοράκι τους. Σχετικά με τα επαγγελματικά της αναφέρει πως, «αν πάνε όλα καλά με τον κορονοϊό, θα είμαι στο Εθνικό, σε μια παράσταση του Θάνου Παπακωνσταντίνου».Πηγή:tlife.gr