Εθισμένος στο σεξ και τολμη­ρής εραστής είναι ο πρίγκιπας Αντριου, συμφωνά με νέο βιβλίο που φιλοξενεί την… αξιο­λόγηση από γυναίκες που έχουνβρεθεί πολύ κοντά με τον Βρετα­νό γαλαζοαίματο.

Ο συγγραφέας Ιαν Χάλπεριν, που κυκλοφόρησε το βιβλίο με τίτλο «Sex,lie and dirty money by the world’s powerful elite», δηλώνει ότι έχει μιλήσει με 12 πρώην του.

Οι περισσότερες γυναίκες περιγράφουν τον Άντριου ως τον τέλειο τζέντλεμαν και λένε ότι η σεξουαλική επαφή, μαζί του ήταν συναινετική. Μια γυναίκα είπε ότι ήταν πολύ τολμηρός εραστής υπό την έννοια ότι δεν υπήρχαν όρια μέχρι πού μπορούσε να φτάσει στο κρεβάτι.

Ωστόσο ένιωσε απογοητευμένη στο τέλος, επειδή μετά συνεύρεση τους δεν άκουσε πάλι νέα του.

Ο πρίγκιπας είχε εθισμό στο σεξ επειδή ένιωθε ότι ήταν πάντα δεύτερος σε σχέση με τον αδελφό του, τον πρίγκιπα Κάρολο.

«Αυτό τον οδήγησε στην υιοθέτηση ενός τρόπου ζωής πλεϊμπόι. Δεν εξασφάλιζε προσοχή, οπότε ένιωθε ξεχωριστός ρίχνοντας αυτές τις ωραίες γυναίκες στο κρεβάτι», λέει χαρακτηριστικά ο συγγραφέας, που συμπληρώνει ότι δεν βρήκε στοιχεία ότι ο Άντριου είχε πλαγιάσει με ανήλικες γυναίκες.

Επίσης ο συγγραφέας αναφέρθηκε και σε μια άλλη πρώην του, η οποία του είπε ότι ο πρίγκιπας είχε εθισμό το σεξ επειδή ένιωθε ότι ήταν πάντα δεύτερος σε σχέση με τον αδερφό του.

Πηγή:gossip-tv.gr