Μόνες τους άφησε τις “συγκατοίκους” της η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία όπως αποκάλυψε πριν μερικές ημέρες βρέθηκε θετική στον κορονοΪό και απομονώθηκε στο σπίτι της. Η συμπαρουσιάστρια της Ντορέττας Παπαδημητρίου και της Μαρίας Σολωμού στην εκπομπή του Mega, Roomies μίλησε στο σημερινό επεισόδιο μαζί τους μέσω video κλήσης και τους αποκάλυψε πως βιώνει αυτήν την περίοδο.

«Είμαι πολύ καταπληκτικά. Μιλάμε για κουπί δυνατό. Κουπί Ολυμπιακών Αγώνων. Είναι μια ίωση και έχει κάποια πρωτόγνωρα χαρακτηριστικά. Υπάρχει έντονη κόπωση. Είχα πυρετό μέχρι χθες (σ.σ. τη στιγμή που γυρίστηκε το video). Έκανα πολύ υψηλό πυρετό έφθασε το 39. Το χαρακτηριστικό του covid είναι ότι κάθε μέρα σου βγάζει και ένα σύμπτωμα», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη και συμπλήρωσε: «Είμαι από τους ανθρώπους που πρόσεχα πολύ. Έχω να πω ότι πρέπει να είστε ψύχραιμοι και να προσέχετε».

Ωστόσο η Κατερίνα Ζαρίφη αναμένεται να επιστρέψει γρήγορα στην εκπομπή αφού η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε πως το  τελευταίο τεστ που έκανε η συμπαρουσιάστριά της βγήκε αρνητικό.

 Πηγή:tlife.gr