Κλείστε τα μάτια και φανταστείτε για λίγο την ιδανική -για εσάς- καθημερινότητα. Σίγουρα, σε αυτήν δεν έχουν θέση η μονοτονία, το στρες και η κούραση, αλλά η ηρεμία, οι απολαύσεις και οι ευχάριστες στιγμές.

Ας φτιάξουμε, λοιπόν, μια καθημερινότητα από την οποία δεν θέλουμε να δραπετεύσουμε. Ας δημιουργήσουμε ένα σκηνικό που θα χαρίσει αρμονία στο σώμα και την ψυχή.

Οι ατέλειωτες ώρες δουλειές, το άγχος των υποχρεώσεων και τα μικρά αδιέξοδα της καθημερινότητάς μας δεν θα πρέπει να είναι αυτά που θα χαρακτηρίζουν την ζωή μας.

Ανθρωποι που ζουν χιλιόμετρα μακριά μας και έχουν μια θετική στάση για τη ζωή, μας δείχνουν τους τρόπους να δημιουργήσουμε μια ποιοτική καθημερινότητα.

Σε προηγούμενο άρθρο, σας είχαμε μιλήσει για το «fika»: έτσι χαρακτηρίζουν οι Σουηδοί το μικρό διάλειμμα που κάνουν από τη δουλειά τους για να χαλαρώσουν και να περάσουν όμορφες στιγμές.

Σήμερα, μέσα από αυτό το άρθρο, θέλουμε να σας μυήσουμε στην φιλοσοφία που χαρακτηρίζει τον τρόπο με τον οποίο διακοσμούν τα σπίτια τους.

Χτυπάμε την πόρτα διαμερισμάτων στη Στοκχόλμη και αντλούμε ιδέες που υπόσχονται ζεστή ατμόσφαιρα και elegant αισθητική.

Οι λάτρεις του μινιμαλισμού είναι σίγουρο ότι θα «παρασυρθούν» από τις εικόνες που ακολουθούν.

8 κανόνες διακόσμησης, ωδή στην ομορφιά της απλότητας.

1) Τα φυτα εσωτερικού χώρου, η απαραίτητη διακοσμητική λεπτομέρεια.

Πηγή:bovary.gr