Η Φαίη Σκορδά διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή, καθώς τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται σε σχέση με τον γοητευτικό Νίκο Ηλιόπουλο. Στη σημερινή εκπομπή του Πρωινού, ο Βασίλης Βλάχος μάζεψε τα ερωτήματα των τηλεθεατών από τα social media, με τη παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της να απαντούν σε όλα!

Μια από τις ερωτήσεις, μάλιστα, αφορούσε το αν η Φαίη θα ήθελε να παντρευτεί για δεύτερη φορά, με την οικοδέσποινα του Πρωινού να απαντά χωρίς κανέναν ενδοιασμό:  «Αν θα ξαναπαντρευτώ… δεν είναι μία ερώτηση που μπορώ να την απαντήσω έτσι. Η απάντησή μου σε μια τέτοια ερώτηση είναι ότι γενικά το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου και βάσει αυτού λειτουργώ, είναι τα παιδιά μου. Οπότε με αυτό νομίζω απαντώ. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Δεν μπορώ να πω ένα ναι ή ένα όχι. Πάντως όποια επιλογή κάνω στα προσωπικά ή στα επαγγελματικά μου, γνώμονας και προτεραιότητα είναι τα παιδιά μου. Δεν μπορείς να αποκλείσεις κάτι τέτοιο».

Η Φαίη Σκορδά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, ωστόσο όπως τόνισε προτεραιότητά της θα είναι πάντα τα δύο παιδιά τους, που έχει αποκτήσει με τον Γιώργο Λιάγκα.Πηγή:tlife.gr