Αντιτρομοκρατική: Στη Δικαιοσύνη σήμερα οι 9 συλληφθέντες

Στη δικαιοσύνη οδηγούνται σήμερα Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 οι εννιά Τούρκοι υπήκοοι που συνελήφθησαν το πρωί της Τρίτης από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σε τρία σπίτια στον Νέο Κόσμο και την Καλλιθέα. Όπως ανακοινώθηκε από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των συλληφθέντων.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του ενός από τους συλληφθέντες εκκρεμούσε εθνικό ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή του σε παλαιότερη υπόθεση.

Ειδικότερα, πρόκειται για την υπόθεση του ταχύπλοου που είχε κατασχεθεί στις Οινούσες τον Ιούλιο του 2013, γιατί μετέφερε βαρύ οπλισμό που προοριζόταν για την Τουρκία και για την οργάνωση DHKP-C.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, εκτός των άλλων, στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι CZ.

Στα τρία διαμερίσματα που έγιναν το πρωί της Τρίτης οι συλλήψεις, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μεγάλος αριθμός τεχνολογικού και ψηφιακού υλικού, εκρηκτικά καθώς και υλικά για την κατασκευή αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετική είδηση: Στο «μικροσκόπιο» τα ευρήματα από τις εφόδους της Αντιτρομοκρατικής (video)


Δείτε εδώ: Αντιτρομοκρατική: Στη Δικαιοσύνη σήμερα οι 9 συλληφθέντες