Αναπροσαρμογές σε αντικειμενικές αξίες και τέλη κυκλοφορίας προαναγγέλλει ο Χ. Σταϊκούρας

Αναπροσαρμογές στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων και αναμόρφωση των τελών κυκλοφορίας με βάση τις εκπομπές ρύπων, προαναγγέλλει ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Μέσω συνέντευξή του στο «Έθνος» ο κ.Σταϊκούρας γνωστοποιεί ακόμη ότι το  φορολογικό νομοσχέδιο που  θα κατατεθεί τις επόμενες βδομάδες  θα περιλαμβάνει όλες τις φοροελαφρύνσεις που αποτυπώνονται στο προσχέδιο του προϋπολογισμού, με τις μειώσεις στη φορολογία των επιχειρήσεων και των φυσικών προσώπων.

Επίσης, εξαγγέλλει τη  χορήγηση εμπροσθοβαρώς διευρυμένου επιδόματος θέρμανσης με πιο ορθολογικά κριτήρια, ενώ αφήνει ανοιχτό παράθυρο για επιπλέον παροχές τον φετινό Δεκέμβριο. 

«Θα αξιολογούμε τα δημοσιονομικά δεδομένα που θα υφίστανται κάθε φορά και θα προσπαθούμε να τα αξιοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελος της χώρας και των πολλών», σημειώνει.

Τέλος, σημειώνει ότι η ελληνική κυβέρνηση στους λίγους αυτούς μήνες διακυβέρνησης έχει καταφέρει να αντιστρέψει το κλίμα των προηγούμενων ετών και να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των εταίρων.

Πηγή ΕΡΤ

www.ert.grΠηγή ert.gr