Το lockdown τον τελευταίων ημερών, εκτός από τις αλλαγές που έφερε στη ζωή μας, έφερε και πολλές αλλαγές στο τηλεοπτικό σκηνικό αναγκάζοντας κάποιες εκπομπές να μπουν “στον πάγο”. Mια από αυτές είναι και η ταξιδιωτική εκπομπή που παρουσιάζει η Δέσποινα Βανδή με τον Βαγγέλη Δρίσκα στο Open, “Μy Greece”.

Η ίδια μέσω μιας ανάρτησης και ενός μακροσκελούς κειμένου μέσω του οποίου ευχαριστούσε όσους εργάστηκαν για την εκπομπή ανακοίνωσε το τέλος της.

“Και κάπου εδώ τελειώνουν τα ταξίδια μας καθώς λόγω του covid δε μπορούμε να συνεχίσουμε μιας και η εκπομπή έχει να κάνει με τους ανθρώπους του κάθε τόπου, τις συνήθεις και τον πολιτισμό με ότι συνεπάγεται. Η Νάξος λοιπόν είναι ο επίλογός μας. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συνταξιδιώτες μου, τον Κώστα που αρχίσαμε να μιλάμε για αυτή την εκπομπή τρία χρόνια πριν, τον Βαγγέλη που μετέφερε τη γνώση του για τη γαστρονομία της κάθε περιοχής και μοιράστηκε μαζί μας τις συνταγές του. Τον Αντρέα για το οργανωτικό του δαιμόνιο, την Αγγελική μας που ήξερε τόσα σα να είχε πάει από δυο φορές στο κάθε μέρος τον Τεο για τη φροντίδα του και όλους τους mygreecians που λάτρεψα γιατί ένιωθα πως πέρα από το ότι επεδίωκαν το καλύτερο αποτέλεσμα χαίρονταν σαν παιδιά που ήταν πενταήμερη!
Και φυσικά τον Νίκο Κοκλώνη που πίστεψε στην ιδιαιτερότητα της εκπομπής και έγινε ο παραγωγός μου τη δεύτερη αυτή χρονιά!
Σας αγαπάω ομαδάρα μου…θα μου λείψετε…” έγραψε χαρακτηριστικά.

 Πηγή:tlife.gr