Αναβολή του Τελικού Κυπέλλου για τα τέλη Αυγούστου προτείνει η ΕΠΟ – Ανακοίνωση Ολυμπιακού

Την αναβολή του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Αυγούστου στο ΟΑΚΑ, μετά την εισήγηση της Αστυνομίας ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια στον αγώνα που ήταν αρχικά προγραμματισμένος να γίνει στη Ριζούπολη στις 26/7, πρότεινε η επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία έχει ήδη στείλει επιστολή στην ΕΠΟ δηλώνοντας ότι συναινεί να διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά από την Ομοσπονδία να πάρει θέση και να «σοβαρευτεί ώστε να διεξαχθεί υπό στοιχειωδώς αξιοπρεπείς συνθήκες ο τελικός ενός ιστορικού θεσμού, τον οποίο έχετε [η ΕΠΟ] μετατρέψει σε επιθεώρηση».

Αναλυτική η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε μια ύστατη προσπάθεια να σταματήσει ο περαιτέρω εξευτελισμός του Ελληνικού Ποδοσφαίρου πρότεινε να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου στην έδρα της ΑΕΚ, δηλαδή στο ΟΑΚΑ προτάσσοντας πάνω από όλα την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Παρότι ο τελικός διεξάγεται σε μόλις 6 μέρες και ενώ η ως άνω συναίνεσή μας για το ΟΑΚΑ έχει επίσημα κοινοποιηθεί στην ΕΠΟ ήδη από χθες αλλά και εκ νέου σήμερα με νέα επιστολή, η Ομοσπονδία δεν ορίζει τον τελικό στην έδρα της ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ και δεν απαντά καν στις επιστολές μας, παραμένοντας παντελώς άπραγη.

Σταματήστε να ροκανίζετε τον χρόνο, με την ελπίδα είτε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί χρονικά κοντά στον αγώνα της ομάδας μας με την Wolves, είτε με βάση τα πρόσφατα απίθανα σενάρια να μετατεθεί για τον Σεπτέμβρη ή τα Χριστούγεννα!

Σοβαρευτείτε έστω για λίγα 24ωρα ώστε να διεξαχθεί υπό στοιχειωδώς αξιοπρεπείς συνθήκες ο τελικός ενός ιστορικού θεσμού, τον οποίο έχετε μετατρέψει σε επιθεώρηση».

www.ert.grΠηγή ert.gr