Η απουσία του Νίκου Χαρδαλιά από την δίκη εναντίον της 44χρονης αυτοαποκαλούμενης παρουσιάστριας η οποία εξύβρισε, απείλησε και έριξε νερό στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας οδήγησε στην αναβολή της.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης όρισε νέα δικάσιμο στις αρχές Μαρτίου 2021.

Εις βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για «λόγω και έργω εξύβριση» και για «απειλή».

Ο Νίκος Χαρδαλιάς εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τον περασμένο Μάιο, στη συμβολή των οδών Παύλου Μελά και Δημητρίου Γούναρη, η 44χρονη επιτέθηκε στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά. Τον προσέγγισε την ώρα που γευμάτιζε σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης στην πόλη, και του πέταξε ένα γυάλινο ποτήρι με νερό.

Ταυτόχρονα, άρχισε να τον βρίζει λέγοντας «νεκροθάφτη μας κατέστρεψες , θα δεις ρε τι θα πάθεις» και «α—– δεν θα γλιτώσεις», κινούμενη απειλητικά προς το μέρος του. Στη συνέχεια ο υφυπουργός κατέθεσε ενόρκως και δήλωσε ότι επιθυμεί την ποινική δίωξη της συγκεκριμένης γυναίκας η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

πηγή: GrTimes

To άρθρο Αναβλήθηκε η δίκη της «παρουσιάστριας» που έριξε νερό στο Νίκο Χαρδαλιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr