Αρκεί μόνο να πούμε ότι οι δύο νεόνυμφοι ξόδεψαν το αστρονομικό ποσό των 5,8 εκατ. ευρώ αφού είχαν πολλούς λόγους να το κάνουν. Πρώτος και κυριότερος γιατί η πρώην σύζυγος του Ρώσου μεγιστάνα Ρόμαν Αμπράμοβιτς ήταν η μόνη γυναίκα που έπεισε τον ορκισμένο εργένη να παντρευτεί αλλά και γιατί ο γάμος αυτός έγινε μετά από ένα πικρό και πολύκροτο διαζύγιο όπως ήταν αυτό της νύφης.

Όπως και να έχει, τον Ιανουάριο του 2020 -και προ κορονοϊού όπως οφείλουμε να τονίσουμε- οι δύο ερωτευμένοι μαζί με τους 500 και πλέον καλεσμένους τους, το γλέντησαν μέχρι… τελικής πτώσης για τον γάμο αφού έγιναν απανωτά pre-wedding parties αλλά και πολλά γαμήλια πάρτι. Μάλιστα σε ένα από αυτά, οι καλεσμένοι κλήθηκαν να ντυθούν… τσάροι και τσαρίνες, βάζοντας να δουλέψει όλη η φαντασία τους για να εμφανιστούν στο συγκεκριμένο πάρτι με ευφάνταστα μακριά φορέματα, κοστούμια και αξεσουάρ που παρέπεμπαν στη συγκεκριμένη εποχή.

Στο όλο κόνσεπτ συμμετείχαν και κάποιοι γνώριμοι της Ελλάδας και συγκεκριμένα η οικογένεια του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ που δεν θα μπορούσαν να λείπουν από έναν τέτοιο γάμο ο οποίος για λίγες ημέρες έφερε τα πάνω-κάτω στο Σεν Μόριτς της Ελβετίας.

Εξέχουσα θέση σε όλους τους εορτασμούς, φυσικά είχαν τα αδέλφια του γαμπρού, η Ευγενία Νιάρχου και ο Τεό Νιάρχος που έδειχναν να χαίρονται πολύ με τη χαρά του.

Και τώρα, σχεδόν έναν χρόνο μετά το μυστήριο και τα απανωτά λαμπερά πάρτι, η Ντάσα ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από εκείνη τη μέρα που παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Δείτε στην παρακάτω gallery τη φωτό:

Πηγή:gossip-tv.gr