Στη δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM, τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν, στο πλαίσιο μιας διαφημιστικής καμπάνιας για αντηλιακό, να δώσουν τη «μάχη με τον ήλιο» και να φωτογραφηθούν στο φακό του Βασίλη Τοπουσλίδη ως δυναμικοί Beach Fighters. Ωστόσο, δυστυχώς δεν τα πήγαν όλοι καλά και στο τέλος του σημερινού επεισοδίου κάποιος αποχώρησε…

Η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου δεν πήρε θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή και τέθηκε εκτός GNTM! Η ίδια συγκινημένη, αποχαιρέτησε την κριτική επιτροπή και τους συμπαίκτες της και αποχώρησε από το reality μόδας, με δάκρυα στα μάτια. “Είμαι αρκετά συγκινημένη, γιατί μπορεί να ήταν μικρό το ταξίδι μου μέσα στο GNTM, αλλά ήταν πολύ έντονο” δήλωσε η Αλεξάνδρα.

Ποια είναι η όμορφη Αλεξάνδρα που αποχώρησε από το GNTM:

Με καταγωγή από την Ελλάδα και τη Σουηδία, η 21χρονη Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Interaction Design. Στην Ελλάδα επέστρεψε από τη Σουηδία, αποκλειστικά για το GNTM, καθώς ήταν  η ευκαιρία, που αναζητούσε για να μπει δυναμικά στο χώρο του modelling. Απόψε την είδαμε να αποχωρεί από το σπίτι του reality μόδας.

Η Αλεξάνδρα έχει ασχοληθεί ελάχιστα με το modelling κάνοντας κάποιες φωτογραφίσεις ενώ έχει περπατήσει στην πασαρέλα του AXDW. Στον ελεύθερο χρόνο της, απολαμβάνει να μαγειρεύει, να παίζει τένις και πιάνο. Δηλώνει αναλυτική, μεθοδική και λίγο αναποφάσιστη. Όπως είχε πει, στο GNTM θα προσπαθούσε να συνδυάσει το ελληνικό ταμπεραμέντο με τη σκανδιναβική πειθαρχία, ώστε να βρει το δρόμο προς την κορυφή. Motto της: “Άδραξε τη στιγμή”.

Στην πρώτη δοκιμασία του reality μόδας, όπου οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ποζάρουν με ρούχα αλλά και γυμνοί, η Αλεξάνδρα δεν τα πήγε και τόσο καλά σε καμία από τις δύο λήψεις. Η Βίκυ Καγιά απογοητεύτηκε τόσο πολύ από την επίδοση της που της είπε: «Δεν κάνεις τίποτα!» ενώ η Ζενεβιέβ σημείωσε: «Δεν τύπωνα ούτε σε εφημερίδα!». Η Αλεξάνδρα ανέφερε ότι αν και προσπάθησε, της βγήκε το άγχος με το που πάτησε στο σετ: “Ένιωθα ότι δεν μπορούσε να περάσει η πληροφορία που λάμβανα από τους κριτές. Ήταν λες και είχα βάλει παρωπίδες. Δεν μπορούσα ούτε να δω, αλλά ούτε να ακούσω τι μου έλεγαν και να σκεφτώ με καθαρό μυαλό”.

 

Έξω από το σπίτι του GNTM την περιμένει ο σύντροφος της, με τον οποίο είναι τρία χρόνια μαζί. Ο Νίκος, που εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση και ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο, δεν τη ζηλεύει καθόλου, καθώς είναι σίγουρος για τη σχέση τους. Της έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και ξέρει ότι βρέθηκε στο reality μόδας για να επιτύχει μόνο το στόχο της. Το ζευγάρι είναι τρελά ερωτευμένο, λένε όσοι τους γνωρίζουν. 

Κι αν το ξανθό μοντέλο, με τα πράσινα μάτια, σου θυμίζει κάτι, σου αποκαλύπτουμε ότι έχει πρωταγωνιστήσει στο video clip του Nίκου Οικονομόπουλου για το τραγούδι του, “Βάλτο τέρμα”. 

Ψάχνοντας στο λογαριασμό της στο instagram ανακαλύψαμε ότι η Αλεξάνδρα έχει ποζάρει και μαζί με τη μία από τις περσινές νικήτριες του GNTM, την Άννα Μαρία Ηλιάδη. Πηγή:tlife.gr