Το χαριτωμένο σκυλάκι που βλέπεις στην αγκαλιά του Αλέξη Τσίπρα είναι η Κάρμεν το κατοικίδιο της οικογένειας και χαίρεται αυτές τις ημέρες την αγκαλιά και τα χάδια του αρχηγού της αξιωματική αντιπολίτευσης αφού και αυτός περνά πολλές ώρες σπίτι και εργάζεται από το σπίτι.

Ο Αλέξης Τσίπρας μοιράστηκε μαζί μας στα social media, στιγμές χαλάρωσης με την Κάρμεν στην αγκαλιά του αλλά και στιγμές τηλεδιάσκεψης με τους συνεργάτες του, με τους οποίους δουλεύει όπως ανέφερε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις μέσα στην κρίση.

«Τις μέρες της καραντίνας έχουν χαθεί οι καθημερινές και τα Σαββατόβραδα. Άλλοτε Σάββατο βράδυ θα ήμασταν κάπου έξω με φίλους. Τώρα δεν έχει σημασία η μέρα, δουλεύουμε με τους συνεργάτες μου, μέσω τηλεδιάσκεψης, για τη παρουσίαση των προτάσεων για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους, που θα ανακοινώσουμε στις αρχές της εβδομάδας.

Ωστόσο, ούτε για την Κάρμεν υπάρχουν διαφορές στις μέρες και στις ώρες. Κάθε ώρα είναι γι’ αυτήν ώρα για παιχνίδι.Και πάνω που νόμιζα ότι ηρέμησε όταν την πήρα αγκαλιά, έτρεξε να με διαψεύσει. Ή μήπως ήθελε να να μου πει με τον τρόπο της ότι συμφωνεί με τις προτάσεις μας; #ΜενουμεΟρθιοι» έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή:tlife.gr