Απάντηση στο άρθρο του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στους Financial Times, έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και τον αποκαλεί «σκιώδη πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας».

Επίσης κάνει λόγο για «ακροδεξιό παραλήρημα» του πρωήν πρωθυπουργού.

«Το ακροδεξιό παραλήρημα του σκιώδους προέδρου της ΝΔ, κ. Σαμαρά, έχει ξεπεράσει, πλέον, τα σύνορα της χώρας. Όσο κι αν προσπαθεί να κρύψει τον πανικό του κάτω από τόνους εμφυλιοπολεμικής και ψυχροπολεμικής ρητορείας, δεν τα καταφέρνει. Ίσως γιατί γνωρίζει ότι, με αυτή την κυβέρνηση, όλοι είναι ίσοι έναντι του Νόμου, όσο «εξέχουσες πολιτικές προσωπικότητες» κι αν είναι», αναφέρει σε σχόλιο του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Μπορεί, βέβαια, για πολλοστή φορά να καταγγέλλει την κυβέρνηση για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια. Μπορεί να φαντάζεται προσπάθειες εγκαθίδρυσης λατινοαμερικάνικων καθεστώτων. Επισημαίνουμε, όμως, ότι στο άρθρο του στους Financial Times δεν αναφέρει ούτε λέξη για το FBI, αντιλαμβανόμενος ότι θα τον διαβάσουν και Αμερικάνοι… »

Απάντηση συνεργατών Σαμαρά σε κυβέρνηση

Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά απαντώντας στο σχόλιο της κυβέρνησης για το άρθρο του στους Financial Times τόνισαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Αρέσει δεν αρέσει στον κ. Τσίπρα, η σκευωρία θα αποκαλυφθεί και διεθνώς».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετική είδηση: Α. Σαμαράς: «Η κυβέρνηση υπονομεύει τη Δημοκρατία»

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή:ert.gr