Στην εκπομπή «Φλερτ» φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, η Αθηνά Παππά. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο του μαστού, τονίζοντας τη δυσκολία που υπάρχει στο να αντιμετωπίσει κανείς τον ακρωτηριασμό ενός κομματιού του σώματός σου.

«Η αγάπη είναι βάλσαμο. Σε αυτή την ασθένεια πρέπει να έχεις καλή ψυχολογία. Είναι πολύ επίπονη και οδυνηρή ασθένεια. Επίπονη όταν κάνεις την επέμβαση και οδυνηρή γενικότερα γιατί χάνεις ένα μέρος του σώματός σου. Αυτό θέλει ψυχική δύναμη, θέλει θάρρος, γενναιότητα» είπε η Αθηνά Παππά.

«Δεν είμαι ήρωας. Είμαι ένας άνθρωπος που όταν το έμαθε φοβήθηκε πολύ. Κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια, το συνειδητοποίησα όμως ότι έτσι πρέπει να γίνει. Και από τη στιγμή που έγινε το θεώρησα ως δεδομένο και από εδώ και πέρα συνεχίζω. Και το διαπίστωσα όλο αυτό ακόμα πιο πολύ, όταν ξύπνησα από την επέμβαση και σκέφτηκα ότι είμαι ζωντανή. Είπα ότι θα το παλέψω γιατί εγώ θέλω να δημιουργώ. Ο λόγος που θέλω να ζήσω είναι γιατί έχω δύο παιδιά, έναν πολύ καλό σύντροφο και με περιμένει μπροστά μου η δημιουργία… Είναι αυτά που με κρατάνε στη ζωή». 

Δες το βίντεο:Πηγή:tlife.gr