Η πτήση τσάρτερ με τους μαθητές του Κολλεγίου Ψυχικού από το Λονδίνο έφτασε στην Αθήνα αργά το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr κάποια από τα παιδιά γύρισαν στην Ελλάδα με ήπια συμπτώματα. 

Υπολογίζεται πως πέντε με δέκα μαθητές έχουν ύποπτα συμπτώματα που μοιάζουν με αυτά της ίωσης, δηλαδή βήχα και πυρετό, και όπως είναι φυσικό θα διερευνηθούν για το ενδεχόμενο κορονοϊού. 

Δεν έχει ακόμα αποφασιστεί αν οι συγκεκριμένοι μαθητές θα πάνε σε νοσοκομείο αναφοράς το Σάββατο ή θα μείνουν στο σπίτι τους και δώσουν από εκεί δείγμα προκειμένου να εξεταστούν για κορονοϊό. Η συνεννόηση θα γίνει με τον ΕΟΔΥ. 

Στο Λονδίνο παραμένει η κόρη της 40χρονης που νόσησε από κοροναϊό και νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο στο νοσοκομείο «Αττικόν» και ένας ακόμη μαθητής, από το ίδιο σχολείο, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων για κορονοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr και αυτός ο  μαθητής έχει σηκώσει πυρετό.

To άρθρο Αγωνία για τους μαθητές του Κολλεγίου Ψυχικού – Πέντε με δέκα άτομα επέστρεψαν με πυρετό και βήχα δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .Πηγή:newsit.gr