Κανένα σημάδι ζωής δεν έχει δώσει από τις 19 Φεβρουαρίου η Νεκταρία Φραγκουλατζή από το Ρέθυμνο. Η γυναίκα εξαφανίστηκε από το σπίτι του φίλου της στο Περιστέρι. Την υπόθεση ερεύνησε το “Τούνελ” της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την εκπομπή, οι αντιφάσεις του φίλου της για το πότε και κάτω από ποιες συνθήκες χάθηκε, προκαλούν τα καυτά ερωτήματα των συγγενών της και περιπλέκουν την όλη ιστορία.

Η Νεκταρία Φραγκουλατζή, 47 χρόνων, από το Ρέθυμνο, αγνοείται από την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου. Μια ημέρα πριν, έφυγε από το διαμέρισμα της αδελφής της στα Σεπόλια που τη φιλοξενούσε, λέγοντας πως θα πάει στο σπίτι του παιδικού της φίλου Κώστα και στην ηλικιωμένη μητέρα του.

Από κει και έπειτα ξεκίνησε ο Γολγοθάς για την αδελφή της Νεκταρίας, τη Γιάννα. Η ίδια απευθύνθηκε στην εκπομπή για να μάθει την αλήθεια γύρω από την μυστηριώδη εξαφάνιση του “παιδιού” της, όπως την αποκαλούσε.

“Βγαίνω έξω και ψάχνω για κάποιο στίγμα της. Ποτέ δε θα έφευγε, δε θα με άφηνε. Με ανησυχεί το γεγονός πως κανένας δεν την έχει δει και δεν υπάρχει μια μαρτυρία, δε γίνεται να χάθηκε έτσι”, είπε συγκινημένη.

Το “Τούνελ” αιφνιδίασε τον φίλο της αγνοούμενης Νεκταρίας, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να δώσει ξεκάθαρη εικόνα για το πότε και πως χάθηκε:

Τη μία έλεγε πως την άφησε στο μετρό του “Αγίου Αντωνίου”, ενώ την άλλη ισχυριζόταν πως έφυγε μόνη της ξημερώματα μετά από καβγά τους.

“Την πήγα στο μετρό, τη χαιρέτησα και έφυγα. Δε θυμάμαι όμως εάν ήταν πρωί ή βράδυ και ποια ημέρα”, είπε μεταξύ άλλων.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έφτασε μια πληροφορία που συζητήθηκε γιατί προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση.

Ο φίλος της Νεκταρίας επικοινώνησε τη νύχτα της Παρασκευής (28.02.2020) προς Σάββατο (29.02.2020) με την “Άμεση Δράση” για να αναφέρει την εξαφάνισή της από το σπίτι του, ενώ αυτή είχε δηλωθεί από την αδελφή της ημέρες νωρίτερα.

πηγή: Φως στο Τούνελ

To άρθρο Αγωνία για την Νεκταρία που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από σπίτι φίλου της στο Περιστέρι δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .Πηγή:newsit.gr