Τον Λευτέρη Πανταζή φιλοξένησε το βράδυ της Πέμπτης στο πλατό του “The 2night Show” o Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης περιέγραψε τα ευτράπελα της νύχτας από το ’70 που ξεκίνησε την καριέρα του μέχρι σήμερα ενώ στο τέλος τραγούδησε ζωντανά και το κέφι έφτασε στα ύψη!

Ο Λευτέρης, αποκάλυψε στο Γρηγόρη ότι στα νιάτα του, υπήρξε και αγαπητικός χωρίς να το θέλει!” Έχω υπάρξει αγαπητικός χωρίς να το θέλω! Ήταν μια γυναίκα που δούλευε και μου έφερνε λεφτά! Και κάποια στιγμή  ήρθε ο πρώην της που ήταν φυλακή και ηθελε να με σκοτώσει! Ευτυχώς κάποιοι φίλοι του με ήξεραν και με έσωσαν”! είπε ο ΛΕ ΠΑ, στον Γρηγόρη που τον κοιτούσε έκπληκτος ακούγοντας την αφήγησή του.

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε όμως και για την μονάκριβη κόρη του Κόνι Μεταξά, αποκαλύπτοντας ότι θα κάνει μια επέμβαση στις φωνητικές χορδές με λέιζερ. “Νομίζω δεν θα γλιτώσουμε την εγχείρηση. Έκανε πρόβα για το θεατρικό με τη Συνατσάκη, τα έδωσε όλα φώναξε και τραυμάτισε τις χορδές της… Έπαθε αιμάτωμα, έκανε αφωνία. Το αιμάτωμα υποχώρησε αλλά έμεινε ένα καλάκι και πρέπει να γίνει μια επέμβαση με λέιζερ” είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής για το πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε στην Κόνυ Μεταξά.Πηγή:tlife.gr