Η Δανάη Μπάρκα φέτος μπήκε… στα βαθιά! Η ταλαντούχα ηθοποιός με πολύ όρεξη, κέφι και μεράκι καθημερινά παρουσιάζει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega και δείχνει πραγματικά να απολαμβάνει τη δουλειά της. Η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη με το που ολοκλήρωσε τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις επέστρεψε σπίτι της, με σκοπό να ξεκουραστεί, να χαλαρώσει και να κάνει παρέα με τον τετράποδο φίλο της, τον Μεζέ.

Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε όλα τα μαθήματα που πήρε την εβδομάδα που μας πέρασε…

Διάβασε την ανάρτησή της

“Τέλος εβδομάδας. Κάθε εβδομάδα είναι χρόνος,και ο χρόνος πάντα κάτι μας μαθαίνει. Τι σας έμαθε αυτή η εβδομάδα? Εμένα μου έμαθε τα εξής κ είπα να τα μοιραστούμε:

1) Η επικοινωνία είναι βάλσαμο για όλα.
2) Η ευαισθησία είναι δύναμη.
3) Η υπομονή και η ψυχραιμία σώζουν ζωές (αλλά έχουν και τα οριά τους κάποιες άλλες φορες)
4) Πρώτα πρέπει να κοιτάμε το μέσα μας, γιατί από εκεί ξεκινάνε Ο Λ Α.
5) Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμος. (!!!!!!)
6)Να λυπάσαι τον άνθρωπο που βγαζει κακία και εμμονές και να θυμάσαι .. ο καθένας βγαζει προς τα έξω του ο,τι έχει μέσα του. (!!!)
7)Για να είσαι ευτυχισμένος πρέπει να μάθεις να αγνοείς πολλά πράγματα.
8) Οι ωραιοτεροι άνθρωποι είναι αυτοί που μοιράζουν απλόχερα γέλιο, χαρά και απλότητα.
9) Να δίνεις αξία μόνο σε εκείνους που το αξίζουν και είναι σημαντικοί.
10) Το βιογραφικό είναι αυτά που καταφέρνουμε στην πράξη, όχι τα χαρτιά που φτιάχνουμε… πάντα λοιπόν να βλεπετε τι έχει καταφέρει έμπρακτα κάποιος στην ζωή του και πως εξελίσσεται (αν εξελίσσεται) όχι το έχει σπουδάσει ή τι λέει ότι μπορεί να κάνει. (!!)

Αυτά. Πολλά ήταν για μια εβδομάδα,αλλά ωραία. Να έχουμε καλό Σαββατοκύριακο,να είμαστε δυνατοι και ενωμένοι”.Πηγή:tlife.gr