Προβάρει σιγά – σιγά τα ερυθρόλευκα. Ο αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο επιβεβαίωσε πως ο Ραφίνια αποδέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού.

Το… δρόμο για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό αναμένεται να πάρει σύντομα ο Ραφίνια, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την πλευρά της Φλαμένγκο.

Πιο συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο, Μάρκος Μπραζ, επιβεβαίωσε ότι ο Ραφίνια φεύγει από την ομάδα, αφού έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

Πλέον μένει να φανεί το πότε ο ποδοσφαιριστής θα εξασφαλίσει την… ομαλή (λόγω κορονοϊού) μετάβαση του από την Βραζιλία στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στους Πειραιώτες.

Τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο: “Δέχθηκε μία πρόταση από Ελληνική ομάδα και ήδη έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της ομάδας ότι πρόκειται να την αποδεχτεί. Η Φλαμένγκο σίγουρα δεν θα ήθελα να χάσει έναν τέτοιο αθλητή. Ο Ραφίνια έχει ακόμα πολλά να κατακτήσει στην καριέρα του. Είναι ένας παίκτης που μπαίνει στα 35 του και δέχθηκε μία πρόταση για πολυετές συμβόλαιο. Κατάλαβε πως πρέπει να φύγει από την Φλαμένγκο, μας το είπε και προσπάθησε να μας κάνει να καταλάβουμε ότι το ποσό είναι μεγάλο. Για αυτό επέλεξε να φύγει από την Φλαμένγκο επειδή ήθελε αυτό το νέο συμβόλαιο”.

 

To άρθρο Έρχεται στον Ολυμπιακό ο Ραφίνια – “Ανακοινώθηκε” από τη Φλαμένγκο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή:newsit.gr