Ένταση σε Λ. Αλεξάνδρας και οδό Τοσίτσα μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Επεισόδια σημειώθηκαν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας μετά τη λήξη της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου και κατά την αποχώρηση του μπλοκ των αντιεξουσιαστών, καθώς και στο ύψος της οδού Τοσίτσα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άγνωστα άτομα που ήταν συγκεντρωμένα μπροστά στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού και δεν είχαν σχέση με την πορεία, πέταξαν φωτοβολίδες εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ που ακολουθούσε τους διαδηλωτές, οι οποίοι απάντησαν με χρήση χημικών.

Λίγα λεπτά αργότερα στην συμβολή των οδών Λ. Αλεξάνδρας και Ιπποκράτους υπήρξε νέα ένταση μεταξύ ομάδας κουκουλοφόρων που αποχωρούσε από την πορεία με τα ΜΑΤ.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Λίγο αργότερα, περίπου 100 νεαρά άτομα επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ και διάφορα άλλα αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις στο ύψος της οδού Τοσίτσα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης στην προσπάθεια τους να απωθήσουν τα άτομα αυτά, ενώ πάνω από την περιοχή πετάει συνεχώς ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σημειώνεται πως έχουν στήσει οδοφράγματα με κάδους απορριμμάτων, ενώ επεισόδια σημειώνονται αυτήν την ώρα και κοντά στην πλατεία Εξαρχείων.

Στον χώρο μπροστά από το Πολυτεχνείο, επί της Πατησίων όπου βρίσκονται ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις, επικρατεί ηρεμία αυτήν την ώρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, eurokinissi.gr


Δείτε εδώ: Ένταση σε Λ. Αλεξάνδρας και οδό Τοσίτσα μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου