Ένοπλη ληστεία σε εταιρεία στον Ασπρόπυργο-Θύμα ληστείας ηλικιωμένη στο Π. Φάληρο (video)

Ένοπλη ληστεία με πυροβολισμούς σημειώθηκε σε εταιρεία λιπαντικών στη Δυτική Αττική. Τέσσερα άτομα παραβίασαν την κεντρική είσοδο εταιρείας λιπαντικών στη Ν. Ζωή Ασπροπύργου, μπήκαν στο γραφείο του επιχειρηματία και τον ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων. Το θύμα φαίνεται πως αντιστάθηκε και ένας από τους ληστές πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό με αποτέλεσμα μια βολίδα να εξοστρακιστεί και να σπάσει ένα τζάμι.
Οι δράστες τελικά αφαίρεσαν 40.000 ευρώ από τον επιχειρηματία και διέφυγαν με αυτοκίνητο της εταιρείας το οποίο ήταν σταθμευμένο στον προαύλιο χώρο.

Ληστεία σε βάρος ηλικωμένης στο Παλαιό Φάληρο

Στην οδό Πλειάδων στο Π. Φάληρο, πέντε αλλοδαποί προσποιούμενοι τους τεχνικούς της ΔΕΗ, μπήκαν στο διαμέρισμα ηλικιωμένης στον 3ο όροφο πολυκατοικίας. Οι δράστες με την χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη, και της αφαίρεσαν 25.000 ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας. Οι ληστές έφυγαν τρέχοντας, το θύμα έβαλε τις φωνές. Γείτονες που αντιλήφθηκαν την ληστρική επίθεση, είδαν τους κακοποιούς να επιβιβάζονται σε κλειστό φορτηγάκι λευκού χρώματος.

Πηγή: ΕΡΤ1
Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

www.ert.grΠηγή ert.gr