Αν το στιλ είναι ένα παιχνίδι, τότε οι τάσεις της μόδας θέτουν τους όρους αυτού του παιχνιδιού.

Το καλοκαίρι, η φαντασία βρίσκει έκφραση σε μικρές λεπτομέρειες και αυτές είναι που κερδίζουν πάντα τις εντυπώσεις στις εμφανίσεις μας.

Στην μόδα αρέσουν τα ταξίδια στο παρελθόν και με αυτά φέρνει στο σήμερα, τάσεις που αγαπήσαμε, που έχουμε ξεχάσει, που δεν δοκιμάσαμε ποτέ, που μετανιώσαμε που δοκιμάσαμε. Και έχουν όλες τη δική τους γοητεία.

Τα 90s είναι συνδεδεμένα, για τους περισσότερους, με στιγμές που κλείνουν μέσα τους μια ολόκληρη εποχή ανεμελιάς και αθωότητας. Ενα print από τα παλιά είναι και πάλι εδώ, και φωνάζει καλοκαίρι και εξοχή. Ισως γιατί είναι «κομμάτι τους». Cherry print. H’ αλλιώς, το χαρούμενο print με τα κεράσια, πρωταγωνιστές. Αυτό το print έρχεται ξανά για να «ντύσει» ρούχα, να γίνει το βασικό θέμα στα αξεσουάρ, στις τσάντες και στα παπούτσια μας. Δεν είναι μόνο το floral, το print που δίνει δροσιά στην γκαρνταρόμπα μας. Το girly cherry print είναι η αδυναμία των ενημερωμένων fashionista το φετινό καλοκαίρι και μας παρασύρει σε ολόφρεσκα στιλιστικά μονοπάτια.Πηγή:bovary.gr