Χριστουγεννιάτικος κορμός με σαντιγί καρύδας από τον Άκη Πετρετζίκη! Vegan συνταγή για έναν διαφορετικό και αφράτο χριστουγεννιάτικο κορμό!

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

Για τη βάση

70 γρ. βρόμη

100 γρ. αμύγδαλο φιλέ

60 γρ. κακάο, + έξτρα για το πασπάλισμα

240 γρ. χουρμάδες, απυρήνωτοι

ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

30 γρ. νερό, κρύο

Για τη σαντιγί καρύδας

400 γρ. κρέμα καρύδας, κρύα

20 γρ. ζάχαρη καρύδας

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι

Για τη σύνθεση

50 γρ. κουβερτούρα

30 γρ. αμύγδαλο φιλέ

100 γρ. φραγκοστάφυλα

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





Πηγή:gossip-tv.gr