Η κάμερα της εκπομπής “Έλα, Χαμογέλα” και η δημοσιογράφος Μαίρη Αργυριάδου συνάντησαν στο σπίτι του τον Τάσο Ξιαρχό, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για το Βig Brother και την επικοινωνία που είχε με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη μετά τον σάλο για τις χυδαίες δηλώσεις του.

“Toν έκραξα πάρα πολύ μετά από ότι έγινε και για το ότι είπε λάθος το όνομά μου. Επειδή είδε πως εγώ τον σχολίασα αρνητικά, μου έστειλε μήνυμα στο instagram και μου ζήτησε συγγνώμη για το πώς είπε λάθος το όνομά του. Μου ζήτησε να μου πει κάποια πράγματα. Με πήρε με βίντεοκλήση και μιλήσαμε αρκετή ώρα. Μου είπε κάποια πράγματα που δεν ήξερα και μετά ρωτώντας γύρω γύρω έμαθα ότι είναι αλήθεια.

Θα σου πω ένα πράγμα μόνο, το πακέτο που ανέφερε δεν είναι αυτό που φανταζόμαστε όλοι, αλλά ένα πακέτο προφυλακτικά που τους έχουν δώσει από τη παραγωγή ώστε να το χρησιμοποιήσει ο καθένας όπως θέλει. Έτσι ξεκίνησε το μεγάλο λάθος. Οπότε από εκεί καταλαβαίνεις ότι όταν η παραγωγή δε σου εξηγεί τι έχει ειπωθεί και για ποιο λόγο ειπώθηκε, σου κρύβει και άλλα πράγματα, όπως το ότι πρέπει να σου φτιάξει ένα ρόλο», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:Πηγή:tlife.gr