Τον Γιώργο Καράβα, τον βλέπουμε Δευτέρα και Τρίτη στο GNTM και η γοητεία του έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και κυρίως το γυνακείο! Και μπορεί η τις τελευταίες μέρες να συζητήθηκε έντονα η κόντρα του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά ο Γιώργος περνά ένα όμορφο Σάββατο με την σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο 8 χρόνια και έχουν αποκτήσει 2 υπέροχα παιδιά! Ο έρωτάς τους είναι δυνατός όσο ποτέ και ο coach του GNTM σήμερα δημοσίευσε την πιο γλυκιά και … ερωτική τους φωτογραφία δείχνοντας και δημόσια πόσο ερωτευμένος είναι με την σύζυγό του!

“Every day moments! #mywife #loveher @rafaela_psarrou” έγραψε ο Γιώργος κάτω από την φωτογραφία τους!

Η Ραφαέλα πάντως είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό στο Happy Day, για τον γοητευτικό σύζυγό της: “Ο Γιώργος τώρα με το GNTM τρέχει περισσότερο από πριν επαγγελματικά. Ήμουν υποστηρικτική στο να πάει στο GNTM, έχει χρόνια εμπειρία και ήταν σίγουρη η επιτυχία του. Έχει πολύ πλάκα να τον βλέπω στην τηλεόραση, δεν τον ρωτάω ποιος θα φύγει στο επεισόδιο γιατί μου αρέσει το άγχος της αποχώρησης. Έχω ξεχωρίσει κάποια μοντέλα, αλλά δεν το λέω μην επηρεάσω τον κόσμο.

Εννοείται στέλνουν πάρα πολλές κοπέλες μηνύματα στον Γιώργο, τον βοηθάω να απαντήσει. Την πρώτη φορά που συνάντησα τον Γιώργο δεν παρατήρησα το πόσο όμορφος είναι γιατί είχα πολλή δουλειά. Ο Γιώργος είναι σαν παιδί! Μου αρέσει όταν γίνεται καυστικός, αλλά εγώ τρελαίνομαι”.Πηγή:tlife.gr