Η Εύη ξεκίνησε αρχικά διαδικασία αποστράγγισης της λέμφου με τη βοήθεια ειδικής κεφαλής. Αυτή η κεφαλή όταν έρχεται σε επαφή με το σώμα έχει την αίσθηση μικρής βεντούζας και αυτό που ουσιαστικά κάνει είναι να βελτιώνει το κυκλοφορικό (τόσο του αγγειακού όσο και του λεμφικού συστήματος). Επομένως μετά τη θεραπεία με το vaser shape, το περιεχόμενο των λιποκυττάρων και τα υπολείμματα των κυτταρικών μεμβρανών θα αποβληθούν από τον οργανισμό πολύ πιο εύκολα. 
Πριν ξεκινήσουμε τη θεραπεία με το Vaser Shape το μόνο που μπαίνει πάνω στο σώμα είναι ένα ελαφρρύ λάδι. Η μέθοδος είναι μη επεμβατική, μη χειρουργική, δίχως ανεπιθύμητες ενέργειες.

Τι ένιωσα κάνοντας Vaser Shape

Κατ’ αρχάς, μια εκπληκτικά ευχάριστη αίσθηση μασάζ από μία κεφαλή που γλιστράει απαλά πάνω στο δέρμα. Η κεφαλή -που ζεσταίνει το δέρμα- επικεντρώνει τη δράση της στον ιστό που είναι υπό θεραπεία, αφήνοντας άθικτες τις γειτονικές δομές, όπως το δέρμα, τα αιμοφόρα αγγεία, τα νεύρα και τον συνδετικό ιστό. 


Μικροφυσαλίδες αέρα μπαίνουν -με τη βοήθεια των υπερήχων- μέσα στα λιποκύτταρα, αυξάνοντας έτσι την ενδολιποκυτταρική πίεση, με αποτέλεσμα να διασπώνται οι κυτταρικές μεμβράνες. Αυτό σημαίνει ότι τα λιποκύτταρα καταστρέφονται και το περιεχόμενό τους (κυρίως γλυκερολη και ελεύθερα λιπαρά οξέα) μεταφέρεται μέσω του αγγειακού και λεμφικού συστήματος, όπου και αποβάλλεται από τα ούρα. 

Πηγή:bovary.gr