Ήταν Δεκέμβριος του 2019, όταν η Emma Stone ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Dave McCary. Σχεδόν έναν χρόνο μετά, τα δημοσιεύματα τους θέλουν να έχουν ενώσει τις ζωές τους και επίσημα. Σύμφωνα με το PageSix, η διάσημη ηθοποιός και ο σκηνοθέτης του Saturday Night Live παντρεύτηκαν πρόσφατα, ενώ πριν λίγες κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες της Emma Stone, με… φουσκωμένη κοιλίτσα!

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι τελευταίες φωτογραφίες του ζευγαριού ενισχύουν τις φήμες ότι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης, καθώς φοράνε ίδια δαχτυλίδια. Πάντως, οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό In Touch Weekly, δείχνουν την Emma Stone με φαρδιά ρούχα και φουσκωμένη κοιλιά, αποδεικνύοντας πως η πρωταγωνίστρια του La La Land είναι έγκυος για πρώτη φορά.

 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φόρα το 2016, όταν η Emma Stone παρουσίασε ένα επεισόδιο του Saturday Night Live, όπου σεναριογράφος είναι ο Dave McCary. Οι δυο τους είναι μαζί τρία χρόνια και είναι έτοιμοι να υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί!

Πηγή:tlife.gr