Πέρασαν 16 χρόνια από την πρώτη της εμφάνιση στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η συμμετοχή στο Fame Story μπορεί να ήταν ένα διαβατήριο αναγνωρισιμότητας για την Άσπα Τσίνα, αλλά πολλά έχουν αλλάξει από τότε για την ίδια.

Ένα τραγούδι που αγαπήθηκε στα 00s με τη φωνή της Άννας Βίσση, σε στίχους και μουσική του Νίκου Καρβέλα, έγινε η «γέφυρα» επικοινωνίας της Άσπας με το μουσικό κοινό του σήμερα.

«Αυτή τη φορά» η Ασπα διάλεξε να κάνει κάτι εντελώς ξεχωριστό και τολμηρό.

Όχι απλά τη διασκευή του κομματιού «Αυτή τη φορά» που έχει συνδεθεί με την φωνή της Άννας Βίσση, αλλά μια υψηλής αισθητικής εικαστική προσέγγιση των εικόνων που βγαίνουν από τους στίχους του, με την υπογραφή της ταλαντούχας φωτογράφου, Έφης Γούση. Η «ερμηνεία» ενός τραγουδιού είναι θέμα προσωπικότητας για την Άσπα. Ένας καλλιτέχνης μπορεί να διασκεύασει με έναν εντελώς δικό του τρόπο ένα κομμάτι, δίνοντάς του άλλη διάσταση στο χρόνο. 

«Αυτή τη φορά τα δάχτυλά μου θα τα σπάσω, για να μη σου τηλεφωνήσω. Αυτή τη φορά τη γλώσσα μου θα ξεριζώσω, για να μη σου ξαναμιλήσω. Αυτή τη φορά τα δυο μου πόδια θα τα κόψω, για να μην γυρίσω πίσω»

 Πηγή:bovary.gr