Σαν “βόμβα” έσκασε στο τηλεοπτικό τοπίο πως ο Άρης Καβατζίκης αποχωρεί μετά από πέντε χρόνια από το πλευρό της Φαίης Σκορδά. Ο γνωστός δημοσιογράφος και διευθυντής του περιοδικού Hello θα βρίσκεται πλέον στο Mega και στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου. Ο Άρης Καβατζίκης μιλά στο περιοδικό Τηλέραμα και την Αθηνά Ζαχαράκη για την Φαίη Σκορδά και το νέο του τηλεοπτικό βήμα. 

Η Φαίη σού έδωσε κάποια συμβουλή καθώς έφευγες;

«Κάναμε μια πολύ μεγάλη, ειλικρινή και έντιμη κουβέντα και κλείσαμε το κεφάλαιο πολύ καλά. Έπειτα από 5 χρόνια (2 μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα και 3 με τη Φαίη), χαιρετηθήκαμε με αγάπη, αλλά και… στενοχώρια. Γιατί δεν αποχαιρετάς έναν άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου χωρίς συγκίνηση μετά από τόσα χρόνια. Τη θεωρώ τρυφερό και δίκαιο κορίτσι και χαίρομαι για όσα έχω ζήσει μαζί της, όμως επέλεξα μια νέα τηλεοπτική πρόκληση, ώστε να αναμετρηθώ με τον εαυτό μου σε κάτι καινούριο».

Μέχρι στιγμής τι βλέπεις από το νέο ξεκίνημα;

«Κατ’ αρχάς ένα κορίτσι που είναι η χαρά της ζωής! Η Δανάη έχει μεγάλο επικοινωνιακό ταλέντο, προφανώς και λόγω της υποκριτικής της υπόστασης. Ταυτοχρόνως όμως βλέπω και ένα παιδί, γιατί στα δικά μου μάτια παιδί είναι, που έχει πολύ σοβαρό κοινωνικό αισθητήριο. Τώρα, π.χ., που γίνονται όλα αυτά με το “Big Brother”, παρατηρώ ένα κορίτσι που την αφορά το τι γίνεται γύρω του. Επιπλέον, η Αγγελική Κωνσταντοπούλου και ο Μίνως Θεοχάρης έχουν πέσει με τα μούτρα πάνω σε αυτή τη δουλειά και θα δώσουν τη δική τους άποψη. Αν και δεν υπάρχει παρθενογένεση πια, πιστεύω πως θα έχουμε να δείξουμε μια ευχάριστη, ωραία πρόταση, διαφοροποιημένη ως πρωινό».Πηγή:tlife.gr