Μια γυναίκα από το Άργος 58 ετών, έδωσε φέτος πανελλαδικές εξετάσεις μέσω ΕΠΑΛ και πέρασε πρώτη στην Σχολή Καλών Τεχνών στο τμήμα “Θεατρικών Σπουδών” στο Ναύπλιο.

Πρόκειται για την Αναστασία Μενάγια πρώην έμπορος με κατάστημα στην πόλη του Άργους, μητέρα με δυο αγόρια 30 και 32 χρονών, γεωπόνοι και οι δύο, τους Σίμο και Θάνο Γκάτση μέλη του γνωστού συγκροτήματος Formix από την Αργολίδα και σύζυγος του γνωστού δικηγόρου του Άργους, Γιώργου Γκάτση.

Click4more: Ξάνθη: Η φιλόλογος του σχολείου έδωσε πανελλήνιες μαζί με την κόρη της! Θέμα συζήτησης τα αποτελέσματα (Φωτό)

Η επιτυχία της δεν ξάφνιασε την οικογένεια της που γνωρίζουν το ανήσυχο πνεύμα και την καλλιτεχνική φύση της Αναστασίας. Πρόκειται για έναν πραγματικό θρίαμβο επιβράβευσης για την προσπάθεια, το «θέλω» και την  πρωτιά που κατέκτησε η 58χρονη μητέρα από το Άργος, η οποία πέρασε πρώτη στην Σχολή Καλών Τεχνών στο τμήμα “Θεατρικών Σπουδών” στο Ναύπλιο.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

To άρθρο Άργος: Αυτή είναι η μητέρα που πέρασε πρώτη σε σχολή καλών τεχνών! Ο θρίαμβος της θέλησης (Φωτό) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr