Σε θρίλερ φαίνεται πως εξελίσσονται τα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες”καθώς σε αυτά αναμένεται να παρακολουθήσουμε τη μεγάλη απόδραση της Ελένης από τη φυλακή. Μαζί με τη Φωτεινή, τη Χριστίνα και τη Μαίρη καταφέρνουν να το σκάσουν από τη φυλακή, αλλά ο Βόσκαρης δε θα τις αφήσει να ξεφύγουν.

Σε μια άγρια συμπλοκή η Φωτεινή τραυματίζεται θανάσιμα σκορπώντας θλίψη στις άλλες γυναίκες που όμως δεν έχουν άλλη λύση από το να συνεχίσουν να τρέχουν για να σωθούν. Η Ελένη είναι συντετριμμένη από το θάνατο της Φωτεινής καθώς ήταν το μοναδικό της στήριγμα αυτά τα έξι χρόνια μέσα στη φυλακή. Η ίδια αποχαιρετά και τη Χριστίνα που φεύγει με τον Νικόλα.

Αργότερα η Ελένη και η Χατζίδου μένουν μόνες να αποφασίσουν τι θα κάνουν από εδώ και πέρα. Από την άλλη ο Βόσκαρης δεν έχει πλέον κανέναν σύμμαχο και κινδυνεύει να χάσει τη θέση του καθώς γνωρίζει πολύ καλά πως η απόδραση των γυναικών θα φέρει στο φως όλα τα εγκλήματα που διαπράττει πίσω από τις πόρτες της φυλακής του.

Στο Διαφάνι όλοι είναι αναστατωμένοι με την είδηση της απόδρασης και αναμένουν νεότερα για την υπόθεση. Ασημίνα και Λάμπρος ενημερώνονται πως η Ελένη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο καθώς τραυματίστηκε σοβαρά σε μια συμπλοκή. Οι δυο τους τρέχουν αμέσως στο πλευρό τους ενώ η Ελένη δίνει μάχη προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή. Ο οργανισμός της ωστόσο είναι εξασθενημένος και όλοι φοβούνται τα χειρότερα.

Από την άλλη πλευρά στην Τρούμπα, η Δρόσω αποκαλύπτει στον Τάκη πως τα ξέρει όλα και του ξεκαθαρίζει πως είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να δουλεύει. Παράλληλα ο Κωνσταντής με τον Μελέτη κατεβαίνουν στην Αθήνα για κάποιες δουλειές και το βράδυ βρίσκονται στους δρόμους της Τρούμπας όπου έρχονται αντιμέτωποι με μια συνάντηση – έκπληξη. Ο Κωνσταντής δυσκολεύεται να αναγνωρίσει τη Δρόσω καθώς αυτό που βλέπει δε θυμίζει σε τίποτα την κοπέλα που ήξερε..

Πίσω στο Διαφάνι ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να γλιτώσει την Ελένη από τον Βόσκαρη καθώς καταλαβαίνει ότι αν γίνει καλά δε θα μπορέσει να αντέξει ούτε μέρα παραπάνω στη φυλακή. Η Ελένη καταφέρνει να γίνει καλά και ο Λάμπρος βρίσκει τρόπο να τη γλιτώσει όταν μαθαίνει ότι κατά τη διάρκεια της συμπλοκής που τραυματίστηκε έσωσε τη ζωή της κόρης ενός υπουργού και του αρραβωνιαστικού της. Μέσω του αγώνα του Λάμπρου η Ελένη βρίσκεται σύντομα εκτός φυλακής.

Την ίδια στιγμή στην Τρούμπα ο Κωνσταντής προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω να γυρίσει στο Διαφάνι και την ενημερώνει για την τραυματισμό της Ελένης, εκείνη σοκαρισμένη και μετά και την παρότρυνση του Τάκη αποφασίζει να επισκεφθεί την αδερφή της και να τη συναντήσει για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια. Επηρεασμένη από αυτή τη συνάντηση παίρνει μαζί με τον Τάκη μια σημαντική απόφαση. Εκείνος όμως βρίσκει ένα παράτολμο σχέδιο για να μαζέψει χρήματα το οποίο όμως στέφεται με αποτυχία και βάζει σε κίνδυνο τόσο τη δική του τη ζωή όσο και της Δρόσως.Πηγή:tlife.gr