Άλλο ένα δυνατό επεισόδιο από τις Άγριες Μέλισσες  παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας ωστόσο το επεισόδιο της Τρίτης κρύβει νέες εκπλήξεις και ανατροπές! Ο Μελέτης καταλαβαίνει ότι κάτι πάει στραβά μεταξύ Ανέτ και Θέμελη, η Ασημίνα ανακαλύπτει κάτι που την κάνει να ζηλέψει τον Νικηφόρο, ενώ αποκαλύπτεται ο έρωτας του Κωνσταντή για τη Δρόσω!

Ο Λάμπρος και η Βιολέτα αναγκάζονται ν’ αποκαλύψουν την αλήθεια στον Μιλτιάδη που καλείται πια να πάρει μια σημαντική απόφαση για τον εαυτό του. Ο Μελέτης υποψιάζεται όλο και περισσότερο πως η Ανέτ και ο Σωκράτης κρύβουν κάτι σημαντικό.

 

Η Ασημίνα ανακαλύπτει κάτι που θ’ αναζωπυρώσει τη ζήλεια της για τον Νικηφόρο και τη Δρόσω. Στο σπίτι του Τόλλια, η χαρά διαδέχεται το σοκ καθώς δίνεται η συγκατάθεση για τον αρραβώνα του Άγγελου και της Σοφούλας.

Ο Νέστορας έχει μια αναπάντεχη επίσκεψη που θα τον φέρει αντιμέτωπο με το ένοχο παρελθόν του, ενώ μια συνάντηση του Κωνσταντή και της Δρόσως, θα αποκαλύψει τα πραγματικά αισθήματα που έχει για εκείνη ο Κωνσταντής.

Ο Μιλτιάδης αποφασίζει να σταματήσει την κατάρα της οικογένειάς του μ’ έναν παράδοξο τρόπο. Το Χριστουγεννιάτικο γλέντι, που στήνεται στο καφενείο, παίρνει επικίνδυνη τροπή όταν ο Δούκας πληροφορείται πως η Ελένη βρίσκεται εκεί.Πηγή:tlife.gr