Ενδιαφέρον και με συνταρακτικές εξελίξεις το αποψινό επεισόδιο από τις Άγριες Μέλισσες! Ο Κυπραίος και ο Φανούρης βρίσκουν ημιλιπόθυμη και τραυματισμένη την Ελένη την οποία έχει εγκαταλείψει η Θεοδοσία μετά την πτώση της  στο γκρεμό. Την ίδια ώρα ο Κλεομένης κάνει μια αποκάλυψη σοκ στην Πηνελόπη για τον Μελέτη…

Πάρε μια γεύση απ΄όσα θα δεις απόψε στις Άγριες Μέλισσες στον Αnt1

Η Ελένη χτυπημένη άσχημα από την πτώση της στον γκρεμό, έχει μια «απρόσμενη» συνάντηση. Την ίδια στιγμή, ο Νέστορας αρχίζει να υποψιάζεται πως πίσω από το σκίτσο του δολοφόνου του γιου του κρύβεται ο Κυπραίος.

Η Ασημίνα ομολογεί στη Δρόσω πως την είδε με τον Ιορδάνη κι η Δρόσω της υπόσχεται πως δε θα προχωρήσει τη σχέση μαζί του. Παράλληλα, ο Κυπραίος κι ο Φανούρης βρίσκουν ημιλιπόθυμη την Ελένη και την μεταφέρουν στο χωριό.

Ο Κλεομένης, προσπαθώντας να πείσει την Πηνελόπη να μείνει κοντά του, της αποκαλύπτει πως αυτός που μαχαίρωσε τον Μιλτιάδη είναι ο Μελέτης. Κι ενώ όλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να συνέλθει η Ελένη, η ατμόσφαιρα ανάμεσα στον Λάμπρο και τον Κυπραίο γίνεται όλο και πιο τεταμένη. Όταν η Ελένη μένει μόνη με τη Θεοδοσία, οι μάσκες πια πέφτουν ανάμεσά τους.

Πηγή:tlife.gr