Συναγερμός σήμερα στο Βρετανικό κοινοβούλιο με αποτέλεσμα να  σφραγιστεί και να διακοπούν οι εργασίες του.

 Οι εργασίες διεκόπησαν καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι άτομο πυροβολήθηκε έξω από το κτίριο.  Πληροφορίες έκαναν λόγο για έκρηξη Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας οι συνθήκες του περιστατικού ερευνώνται.

Δύο ρεπόρτερ του Bloomberg αναφέρουν πως δύο άνδρες είναι πεσμένοι στο πεζοδρόμιο. Η αρχική πληροφορίες έκανε λόγο για άνδρα που έφτασε στην πύλη του κοινοβουλίου κρατώντας μεγάλο μαχαίρι, τον οποίο πυροβόλησαν αστυνομικοί. Νωρίτερα μάρτυρες είχαν δηλώσεις ότι αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ. Τρία πτώματα ήταν ορατά στο έδαφος έξω από το Κοινοβούλιο.
01

Οι πρώτες πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και ενδεχομένως να είναι σε εξέλιξη δύο διαφορετικά περιστατικά, στην περιοχή γύρω από το βρετανικό κοινοβούλιο. Φωτογράφος του Reuters κάνει λόγο για τουλάχιστον 12 τραυματίες στο Westminster Bridge, κοντά στο κοινοβούλιο. Μάρτυρες μιλούν για έναν μεσήλικα ασιάτη ο οποίος οδηγούσε ένα 4Χ4. Η αστυνομία κάνει λόγο για 6 τραυματίες από την επίθεση.

Κόσμος έτρεχε στους δρόμους πανικόβλητος, μόλις ακούστηκαν οι πυροβολισμοί. Το σημείο αποκλείστηκε από την αστυνομία.
02
Η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι απομακρύνθηκε άμεσα από το σημείο συνοδευόμενη από πάνοπλους αστυνομικούς.  Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε πως ο Ντόναλντ Τραμπ ενημερώθηκε για τα δύο περιστατικά και συνεχίζει να ενημερώνεται για τις εξελίξεις.
03
Οι βουλευτές έχουν λάβει οδηγία να παραμείνουν στα γραφεία τους ή στην αίθουσα της Ολομέλειας της βρετανικής Βουλής. Στο μεταξύ η Αστυνομία που έχει αποκλείσει την περιοχή  απομακρύνει τουρίστες, εργαζόμενους και περαστικούς προς την πλατεία Τραφάλγκαρ.
04

Η αστυνομία δεν γνωρίζει εάν τα περιστατικά έχουν τελειώσει. Έχει ήδη καταστρώσει σχέδια για ευρύτερη εκκένωση του Λονδίνου, εάν χρειαστεί. Η αστυνομία, μέσω Twitter, καλεί όσους πολίτες έχουν φωτογραφίες ή βίντεο από το σημείο της διπλής επίθεσης, να τα θέτουν στη διάθεσή της.