Απροσδόκητα και εθιστικά μαλακή, η εμβληματική συσκευασία του Face Fabric φέρει το αποτύπωμα του πιο διαχρονικού ρούχου που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα: του blue jean.

Βάλτε την προσωπική σας πινελιά με τα αυτοκόλλητα που θα βρείτε με το προϊόν και κάντε το δικό σας! 

Με φυσικό, ανεπιτήδευτο look, τρία κορίτσια Giorgio Armani, που εκπροσωπούν διαφορετικούς τύπους και τόνους επιδερμίδας, αποκαλύπτουν όλη τους την ομορφιά με το θρυλικό Face Fabric. Ένα κλασσικό λευκό μπλουζάκι, μια πινελιά casual jean: η καμπάνια του Face Fabric αφηγείται την ιστορία της νέας γκαρνταρόμπας μακιγιάζ. Ένα μακιγιάζ τόσο υπέροχο,

τόσο ευκολοφόρετο, –ένα μυστικό όπλο, τόσο εύχρηστο που μπορείς να το πάρεις παντού μαζί σου. Δοκίμασέ το, βρες το δικό σου –και δεν θα το αποχωριστείς ποτέ ξανά. Ένα νέο must-have προϊόν για την γκαρνταρόμπα της επιδερμίδας σου.

«Το Face Fabric έχει πραγματικά φανατικές θαυμάστριες. Πάρα πολλές διάσημες κυρίες με τις οποίες έχω συνεργαστεί το λατρεύουν και το έχουν πάντα στο νεσεσέρ τους. Εύκολα καταλαβαίνει κανείς το γιατί: η εξαιρετική αποτελεσματικότητά του στο να μειώνει τις ατέλειες, το φυσικό ματ φινίρισμα και η αλάνθαστη εφαρμογή του, το καθιστούν ιδανικό foundation για κάθε μέρα, χωρίς να χρειάζεται ένας επαγγελματίας makeup artist για να το εφαρμόσει!»

Linda Cantello,

Giorgio Armani International Make-Up Artist



Πηγή:bovary.gr