«Καρπερό» φαίνεται πως είναι το 2018 καθώς μέσα σε πέντε μήνες ο… πελαργός έχει επισκεφθεί πολλές φορές την ελληνική showbiz.


Mε αφορμή τη γιορτή της μητέρας, το star.gr συγκέντρωσε τις διάσημες Ελληνίδες που έγιναν μανούλες μέσα στο 2018. Γιατί όπως και να το κάνουμε… μάνα είναι μόνο μία! 


ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ


 


Μαριέττα Χρουσαλά


Η πρώτη που γέννησε λίγες ημέρες μετά την Πρωτοχρονιά ήταν η Μαριέττα Χρουσαλά. Η Σταρ Ελλάς 2003 και επιχειρηματίας έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, ένα ακόμη αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον εφοπλιστή, Λέων Πατίτσα. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2010. Δύο χρόνια μετά απέκτησαν την μιρκή Μάργκω και τον Μάρτιο του 2015, τον γιο τους Σπύρο.



Βίκυ Καγιά 


Λίγες ημέρες μετά σεριά είχε η Βίκυ Καγιά. Η παρουσιάστρια του “Shopping Star” στις 21 Ιανουαρίου απέκτησε μαζί με τον επιχειρηματία σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, τον γιο τους ο οποίος θα πάρει το όνομα Κάρολος – Ηλίας. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι, έχοντας ελάχιστους φίλους και συγγενείς στο πλευρό του, και το 2015 καλοσώρισε την μικρή τους Μπιάνκα. 



Αθηνά Οικονομάκου


Η ηθοποιός έγινε μητέρα για πρώτη φορλα στις 14 Μαρτίου. Η Αθηνά έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι βάρους 3 κιλών και 310 γραμμαρίων, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, ο οποίος θα πάρει το όνομα Μάξιμος. Οι δυο τους είναι μαζί από το 2013. Τον Οκτώβριο του 2017 έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της Οικονομάκου και λίγο αργότερα στις 18 Νοεμβρίου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της με πολιτικό γάμο στο Γύθειο, από όπου κατάγεται η Αθηνά, έχοντας στο πλευρό τους ελάχιστους συγγενείς και στενούς φίλους. 



Μαρίνα Ασλάνογλου


Την ίδια ημέρα μάλιστα, μητέρα έγινε για πρώτη φορά και η συνάδελφος της Αθηνάς Οικονομάκου, Μαρίνα Ασλάνογλου. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο με καισαρική ένα υγιέστατο αγοράκι. Η Μαρίνα Ασλάνογλου από το 2015 είναι ζευγάρι με τον δικηγόρο, Δημήτρη Πέππα, ενώ τον Ιούνιο του  2016 επισφράγισαν τον έρωτά τους με τον γάμο τους που τελέστηκε στην Αγία Παρασκευή της Σκιάθου. 



Δούκισσα Νομικού


Η Δούκισσα Νομικού και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης,  έγιναν γονείς για πρώτη φορά γονείς ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Η Δούκισσα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο θα πάρει το όνομα, Σάββας, από τον πατέρα του επιχειρηματία. Οι δυο τους είναι ζευγάρι από το 2014. Το καλοκαίρι του 2017 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Μύκονο και η ευτυχία τους επισφραγίστηκε  με τον ερχομό του γιου τους.



Ελεονώρα Μελέτη


Η παρουσιάστρια έγινε μητέρα στις 13 Απριλίου. Η Ελεονώρα, η οποία δεν είχε μάθει το φύλο του μωρού της μέχρι τη γέννα, γέννησε με καισαιρκή ένα κοριτσάκι, το οποίο θα πάρει το όνομα Αλεξάνδρα. Αλεξάνδρα ονομάζεται η πεθερά της, η μητέρα του επιχειρηματία συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη,  με την οποία η παρουσιάστρια έχει πολύ καλή σχέση. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί λίγο πριν φύγει το 2017,  υπό άκρα μυστικότητα στο δημαρχείο της Εκάλης. Μπορεί να ξεκίνησαν σαν φίλοι, το τρυφερό ειδύλλιο τους, όμως άλλαξε τις ζωές τους. 



Σταματίνα Τσιμτσιλή 


Εδώ και λίγες ημέρες η παρουσιάστρια βιώνει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, καθώς στις 27 Απριλίου καλοσώρισε το πέμπτο μέλος της οικογένειάς της, καρπό του έρωτά της με τον δικηγόρο σύζυγό της, Θέμη Σοφό. Ο μικρούλης θα πάρει το όνομα Ιωάννης – Εφραίμ. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός έχουν ακόμη δύο κόρες με τον γνωστό δικηγόρο, τη Νάγια και τη Μαίρη. Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή της, Happy Day, αποκάλυψε πως και το τρίτο της παιδί μοιάζει στον σύζυγό της, ενώ οι κόρες της είναι ξετρελαμένες με τον ερχομό του αδελφούλη τους.



 


 

Tags:



Πηγή:star.gr